SuntFericita cauta meniu

Mancaruri

Sote de vacuta Stroganoff

Sote de vacuta Stroganoff

Ingrediente: 1 kg de muschi de vaca, 200 ml de ulei, 3 cepe, 500 g de ciuperci, 3 linguri cu bulion, 1 lingura cu pasta de ardei, 150 ml de smantana, 1 kg de cartofi, 1 lingura cu faina, 2 linguri cu mustar, 50 g de unt, ½ ... [citeste mai mult]
Peste a la russe

Peste a la russe

Ingrediente: 1,7 kg de salau, 60 g de morcovi, 80 g de castraveti acri, 200 g de ciuperci, 150 ml de ulei, 600 g de sos tomat, 6 raci, 150 g de masline, ceapa, lamaie, sare. Mod de preparare: Pestele se curata, se portioneaza, se spala si ... [citeste mai mult]
Limba cu masline

Limba cu masline

Ingrediente: 300 g limba de porc sau de vaca, 1 ceapa, 70 ml ulei, 100 ml vin, 150 ml suc de rosii, 100 g masline, 25 g faina, piper boabe, 1-2 foi dafin. Mod de preparare: Limba de porc sau de vaca se curata si se spala bine cu o periuta. ... [citeste mai mult]
Pui parizian cu garnitura de cartofi

Pui parizian cu garnitura de cartofi

Ingrediente: 1 pui de circa 1,5 kg, 2 oua, 2 linguri cu faina, 1 pahar cu ulei, 1,5 kg de cartofi, 100 g de unt, 1 legatura de patrunjel, sare. Mod de preparare: Puiul se spala si se taie in bucati. Se sareaza bucatile de carne. Se bat ouale ca pentru ... [citeste mai mult]
Lasagna cu spanac

Lasagna cu spanac

Ingrediente: 12 foi de lasagna, 1 kg de spanac congelat, 2-3 cepe mari, 5 catei de usturoi, 200 g crema de branza, 300 g branza feta, 4 linguri cu unt, 300 ml supa de legume, 200 g cascaval, sare, piper, nucsoara. Mod de ... [citeste mai mult]
Stiuca pe varza

Stiuca pe varza

Ingrediente: 1,5 kg stiuca, 1 varza acra, 200 ml de ulei, 1 ardei gras, boabe de piper, sare. Mod de preparare: Se curata si se spala pestele, se freaca cu sare si se taie in bucati. Se desface varza in foi, se taie marunt si se stoarce putin de zeama. Se ... [citeste mai mult]
Stiuca pe varza

Stiuca pe varza

Ingrediente: 1,5 kg stiuca, 1 varza acra, 200 ml de ulei, 1 ardei gras, boabe de piper, sare. Mod de preparare: Se curata si se spala pestele, se freaca cu sare si se taie in bucati. Se desface varza in foi, se taie marunt si se stoarce putin de zeama. Se ... [citeste mai mult]
Cotlete de miel pane

Cotlete de miel pane

Ingrediente 6 cotlete de miel, unt, pesmet, branza rasa, 1 ou, sos de rosii. Mod de preparare: Se incalzeste untul intr-o tigaie si se pun cotletele in el. Cand s-au inmuiat, se scot cotletele si se tavalesc in pesmet si in branza rasa. Se bate apoi oul ... [citeste mai mult]
Ficatei cu vin

Ficatei cu vin

Ingrediente: 500 g de ficatei, 1 lamaie, 2 linguri cu ulei, 1 ceasca de vin alb, 3-4 catei de usturoi, salata verde, 2 cepe, sare, piper. Mod de preparare: Curata ficateii, spala-i si pune-i la scurs intr-o sita. Incinge uleiul intr-o tigaie ... [citeste mai mult]
Pui umplut

Pui umplut

Ingrediente: 1 pui intreg, 1 cana cu orez, 1 cutie cu ciuperci, 1 ceapa mare, 6-7 catei de usturoi, 50 g de pasta de tomate, 25 g de pasta de ardei, 2 morcovi, 2-3 cartofi, 1 tulpina de telina, 1 lamaie, sare, piper, boia ... [citeste mai mult]
Conopida cu sos Bechamel

Conopida cu sos Bechamel

Ingrediente: 1 conopida mare, 50 g de sunca taiata cubulete, Sare, margarina pentru uns tava, faina pentru tapetat. Pentru sos: 80 g de unt, 50 g de faina, 250 ml de lapte, 2 galbenusuri, 50 g de parmezan ras, 1 lingura cu ulei de ... [citeste mai mult]
Sote de ciuperci

Sote de ciuperci

Ingrediente: 1 kg de ciuperci, 3 linguri cu ulei de masline, 2 cepe, 1 legatura de patrunjel, sare, piper. Mod de preparare: Spala bine ciupercile si taie-le in patru, daca sunt mai mici sau in felii, daca sunt mai mari. Pune la fiert o oala cu apa si ... [citeste mai mult]
Ostropel de vitel

Ostropel de vitel

Ingrediente: 1 kg de pulpa de vitel, 200 ml de ulei, 2 cepe, 1 legatura zarzavat de supa, 1 telina mica, 1 lingura cu faina, 2 linguri cu bulion, ½ capatana de usturoi, 2 linguri cu otet, 1 kg de cartofi, patrunjel. Mod de ... [citeste mai mult]
Dovlecei gratinati

Dovlecei gratinati

Ingrediente: 1,5 kg de dovlecei, 150 g de unt, 60 g de faina, 1 lingura de marar, 150 g de cascaval, 3 oua, 150 ml de smantana, 600 ml de lapte, sare. Mod de preparare: Dovleceii se curata de coaja si de seminte, se taie cuburi mari si se pun la ... [citeste mai mult]
Escalop cu mere

Escalop cu mere

Ingrediente: 18 felii mai groase de muschiulet de porc, 60 g de unt, 125 ml de smantana, 6 mere (renete sau cretesti), 100 ml de calvados, sare, piper, crutoane. Mod de preparare: Se curata merele de coaja si samburi, se taie in felii nu prea ... [citeste mai mult]
Crap portughez

Crap portughez

Ingrediente: 1,5 kg de crap fara cap, 250 g de ceapa, 100 ml de ulei, 2 kg de rosii proaspete, 100 ml de vin, 50 g de faina, 50 g de verdeata, 1 lingurita de bulion pasta, sare, piper. Mod de preparare: Crapul se curata de solzi, se ... [citeste mai mult]
Tochitura cu praz

Tochitura cu praz

Ingrediente: 500 g ciuperci champignon mici 300 g bacon 300 g carne de porc 2 fire de praz 100 g arpagic 1 cana cu vin rosu 1 lingura cu smantana 4 oua sare piper negru macinat ulei cimbru Mod de preparare: 1. Taie carnea ... [citeste mai mult]
Paste cu ton

Paste cu ton

Ingrediente: 400 g paste tagliatele 1 conserva cu ton 2 catei de usturoi 1 cescuta cu sos de rosii busuioc uscat sare piper Mod de preparare: Pune pastele la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe pachet. Daca vrei sa nu se lipeasca intre ... [citeste mai mult]

Cititorii site-ului au evaluat articolele din sectiunea "Mancaruri" cu 4.02 / 5 din 987 evaluari

Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 »
 

Cele mai citite articole

Nu de putine ori ni se intampla sa simtim nevoia unui aliment dulce si chiar sa devenim nervosi din ...
Pentru functionarea optima a organismului, specialistii ne recomanda sa dormim aproximativ 8 ore in ...
Temperaturile prea scazute impreuna cu vantul pot avea un efect neplacut asupra buzelor tale. ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016