Ingrediente:
- 1,5 kg de dovlecei,
- 150 g de unt,
- 60 g de faina,
- 1 lingura de marar,
- 150 g de cascaval,
- 3 oua,
- 150 ml de smantana,
- 600 ml de lapte,
- sare.
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si de seminte, se taie cuburi mari si se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert, se scot din apa, se scurg si se lasa la racit.
Intr-un vas se pune unt la infierbatat si se caleste faina. Se stinge faina cu lapte si se lasa sa fiarba pana se ingroasa. Se mesteca continuu pentru a nu se prinde de fundul vasului. Se ia cratita de pe foc, se lasa la racit, se adauga ouale si se amesteca bine pana se formeaza o pasta. In aceasta se pun dovleceii, smantana si o parte din cascavalul ras.
Se amesteca bine din nou si se toarna intr-o tava unsa cu unt. Se presara cascaval ras si se introduce in cuptor, ca sa se rumeneasca. Se serveste fierbinte, cu unt topit deasupra.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
