Ingrediente:
- 1,5 kg de dovlecei,
- 150 g de unt,
- 60 g de faina,
- 1 lingura de marar,
- 150 g de cascaval,
- 3 oua,
- 150 ml de smantana,
- 600 ml de lapte,
- sare.
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si de seminte, se taie cuburi mari si se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert, se scot din apa, se scurg si se lasa la racit.
Intr-un vas se pune unt la infierbatat si se caleste faina. Se stinge faina cu lapte si se lasa sa fiarba pana se ingroasa. Se mesteca continuu pentru a nu se prinde de fundul vasului. Se ia cratita de pe foc, se lasa la racit, se adauga ouale si se amesteca bine pana se formeaza o pasta. In aceasta se pun dovleceii, smantana si o parte din cascavalul ras.
Se amesteca bine din nou si se toarna intr-o tava unsa cu unt. Se presara cascaval ras si se introduce in cuptor, ca sa se rumeneasca. Se serveste fierbinte, cu unt topit deasupra.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
