Ingrediente:
- 1,5 kg de dovlecei,
- 150 g de unt,
- 60 g de faina,
- 1 lingura de marar,
- 150 g de cascaval,
- 3 oua,
- 150 ml de smantana,
- 600 ml de lapte,
- sare.
Mod de preparare:
Dovleceii se curata de coaja si de seminte, se taie cuburi mari si se pun la fiert in apa cu sare. Cand s-au fiert, se scot din apa, se scurg si se lasa la racit.
Intr-un vas se pune unt la infierbatat si se caleste faina. Se stinge faina cu lapte si se lasa sa fiarba pana se ingroasa. Se mesteca continuu pentru a nu se prinde de fundul vasului. Se ia cratita de pe foc, se lasa la racit, se adauga ouale si se amesteca bine pana se formeaza o pasta. In aceasta se pun dovleceii, smantana si o parte din cascavalul ras.
Se amesteca bine din nou si se toarna intr-o tava unsa cu unt. Se presara cascaval ras si se introduce in cuptor, ca sa se rumeneasca. Se serveste fierbinte, cu unt topit deasupra.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Parinte in Era TikTok - Manual de Supravietuire
In acest moment lucrarea & 39;Parinte in Era TikTok - Manual de Supravietuire& 39; este in curs de retiparire Cu acordul dvs va expediem produsul cu prioritate de indata ce ajunge la noi Draga cititorule Ti-ai surprins vreodata copilul petrecand ore intregi cu ochii in telefon in timp ce tu simteai ca legatura dintre voi se rupe ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii















































