Ingrediente:
- 1 pui de circa 1,5 kg,
- 2 oua,
- 2 linguri cu faina,
- 1 pahar cu ulei,
- 1,5 kg de cartofi,
- 100 g de unt,
- 1 legatura de patrunjel,
- sare.
Mod de preparare:
Puiul se spala si se taie in bucati. Se sareaza bucatile de carne. Se bat ouale ca pentru omleta, cu putina sare. Se dau bucatile de pui prin faina si oua si se pun la prajit in ulei incins intr-o tigaie. Se potriveste focul in asa fel incat sa nu se arda carnea, dar nici sa ramana cruda la mijloc. Dupa ce s-au prajit, se scot bucatile din ulei si se muta in alt vas.
Se curata cartofii, se spala, se taie cuburi si se pun intr-o tava cu unt, cu cateva linguri de apa si putina sare si se baga tava in cuptor. Se lasa cartofii in cuptor pana se rumenesc frumos. Se clatina tava din cand in cand, ca sa se patrunda toti cartofii. Puii se servesc cu garnitura de cartofi presarati cu patrunjel tocat.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!