Ingrediente:
- 1 kg de ciuperci,
- 3 linguri cu ulei de masline,
- 2 cepe,
- 1 legatura de patrunjel,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Spala bine ciupercile si taie-le in patru, daca sunt mai mici sau in felii, daca sunt mai mari.
Pune la fiert o oala cu apa si opareste ciupercile cateva minute, dupa care scoate-le si lasa-le la scurs.
Intre timp, pune la incins uleiul si caleste ceapa tocata marunt. Cand devine aurie, adauga ciupercile. Lasa-le pe foc pana scade zeama pe care o lasa.
Cand sunt fierte, potriveste gustul de sare si piper. Serveste cu patrunjel verde.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!