Ingrediente:
- 1 kg de ciuperci,
- 3 linguri cu ulei de masline,
- 2 cepe,
- 1 legatura de patrunjel,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Spala bine ciupercile si taie-le in patru, daca sunt mai mici sau in felii, daca sunt mai mari.
Pune la fiert o oala cu apa si opareste ciupercile cateva minute, dupa care scoate-le si lasa-le la scurs.
Intre timp, pune la incins uleiul si caleste ceapa tocata marunt. Cand devine aurie, adauga ciupercile. Lasa-le pe foc pana scade zeama pe care o lasa.
Cand sunt fierte, potriveste gustul de sare si piper. Serveste cu patrunjel verde.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
