Ingrediente:
- 1 kg de ciuperci,
- 3 linguri cu ulei de masline,
- 2 cepe,
- 1 legatura de patrunjel,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Spala bine ciupercile si taie-le in patru, daca sunt mai mici sau in felii, daca sunt mai mari.
Pune la fiert o oala cu apa si opareste ciupercile cateva minute, dupa care scoate-le si lasa-le la scurs.
Intre timp, pune la incins uleiul si caleste ceapa tocata marunt. Cand devine aurie, adauga ciupercile. Lasa-le pe foc pana scade zeama pe care o lasa.
Cand sunt fierte, potriveste gustul de sare si piper. Serveste cu patrunjel verde.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
