Ingrediente:
- 1 kg de pulpa de vitel,
- 200 ml de ulei,
- 2 cepe,
- 1 legatura zarzavat de supa,
- 1 telina mica,
- 1 lingura cu faina,
- 2 linguri cu bulion,
- ½ capatana de usturoi,
- 2 linguri cu otet,
- 1 kg de cartofi,
- patrunjel.
Mod de preparare:
Carnea de vitel se taie bucati, se spala, se scurge bine, se sareaza si se prajeste intr-o cratita cu ulei. Dupa ce carnea s-a prajit, se muta intr-o cratita curata.
In uleiul ramas se caleste faina, se adauga ceapa, telina si zarzavatul, curatate si taiate felii, se rumenesc si se sting cu bulion, otet si apa calda. Se potriveste sosul cu sare si se lasa la fiert, circa 60 de minute.
Sosul se trece prin strecuratoare si se toarna peste carnea prajita. Se adauga apoi usturoiul, curatat si taiat marunt, si se mai lasa la fiert circa 40 de minute.
Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Ostropelul se serveste fierbinte, cu cartorfi natur presarati cu verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
