Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Ostropel de vitel

Ostropel de vitel
Ostropel de vitel







Ingrediente:
  • 1 kg de pulpa de vitel,
  • 200 ml de ulei,
  • 2 cepe,
  • 1 legatura zarzavat de supa,
  • 1 telina mica,
  • 1 lingura cu faina,
  • 2 linguri cu bulion,
  • ½ capatana de usturoi,
  • 2 linguri cu otet,
  • 1 kg de cartofi,
  • patrunjel.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a


Textele care-ti asigura punctajul maxim la proba de limba romana a examenului de Evaluare Nationala clasa a VIII-a Elaborata de un grup de profesori lucrarea Compuneri pentru nota 10 la Evaluarea Nationala clasa a VIII-a are un singur scop instruirea elevului pentru depasirea obstacolului reprezentat de textul cerut indiferent de natura...

Oferta Speciala
valabila 48h

Mod de preparare:
Carnea de vitel se taie bucati, se spala, se scurge bine, se sareaza si se prajeste intr-o cratita cu ulei. Dupa ce carnea s-a prajit, se muta intr-o cratita curata.

In uleiul ramas se caleste faina, se adauga ceapa, telina si zarzavatul, curatate si taiate felii, se rumenesc si se sting cu bulion, otet si apa calda. Se potriveste sosul cu sare si se lasa la fiert, circa 60 de minute.

Sosul se trece prin strecuratoare si se toarna peste carnea prajita. Se adauga apoi usturoiul, curatat si taiat marunt, si se mai lasa la fiert circa 40 de minute.

Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Ostropelul se serveste fierbinte, cu cartorfi natur presarati cu verdeata tocata marunt.

Pofta buna!



Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.31 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre vitel

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ulei

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cartofi

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ingrediente

Spune-ne opinia ta despre "Ostropel de vitel"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


10 - 2 =

Cele mai citite articole

Fumatul este un obicei periculos pentru sanatate deoarece iti poate afecta toate organele corpului.
Atunci cand simti ca esti cuprinsa de un atac de panica, tot ce vrei este sa gasesti modalitati ...
Alimentatia joaca un rol esential daca vrei sa te bucuri de un stil de viata sanatos. Descopera in ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Lordul Bubuza ma ajutat să-mi recuperez fostul iubit. Sunteți infectat cu orice boală sau Virus? ...
Bună, sunt Theodore Ginsburg și locuiesc în Singapore. Sunt aici să împărtășesc ...
Vreau să-i mulțumesc domnului Bubuza că mi-a adus înapoi fostul meu iubit, iubitul meu și ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0