Ingrediente:
- 1 conopida mare,
- 50 g de sunca taiata cubulete,
- Sare,
- margarina pentru uns tava,
- faina pentru tapetat.
Pentru sos:
- 80 g de unt,
- 50 g de faina,
- 250 ml de lapte,
- 2 galbenusuri,
- 50 g de parmezan ras,
- 1 lingura cu ulei de masline.
Mod de preparare:
1. Spala conopida sub jet de apa. Pune-o la fiert in apa cu sare si ulei de masline.
2. Prepara sosul: amesteca pe foc mic untul, faina, laptele, galbenusurile unul cate unul si adauga putin parmezan.
3. Cand conopida e fiarta, scoate-o si las-o la scurs. Unge si tapeteaza tava, pune bucatelele de conopida si sunca.
4. Toarna sosul si da tava la cuptor pentru o jumatate de ora. Presara restul de parmezan si serveste-o fierbinte.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
