Ingrediente:
- 1 conopida mare,
- 50 g de sunca taiata cubulete,
- Sare,
- margarina pentru uns tava,
- faina pentru tapetat.
Pentru sos:
- 80 g de unt,
- 50 g de faina,
- 250 ml de lapte,
- 2 galbenusuri,
- 50 g de parmezan ras,
- 1 lingura cu ulei de masline.
Mod de preparare:
1. Spala conopida sub jet de apa. Pune-o la fiert in apa cu sare si ulei de masline.
2. Prepara sosul: amesteca pe foc mic untul, faina, laptele, galbenusurile unul cate unul si adauga putin parmezan.
3. Cand conopida e fiarta, scoate-o si las-o la scurs. Unge si tapeteaza tava, pune bucatelele de conopida si sunca.
4. Toarna sosul si da tava la cuptor pentru o jumatate de ora. Presara restul de parmezan si serveste-o fierbinte.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
