Ingrediente:
- 1 conopida mare,
- 50 g de sunca taiata cubulete,
- Sare,
- margarina pentru uns tava,
- faina pentru tapetat.
Pentru sos:
- 80 g de unt,
- 50 g de faina,
- 250 ml de lapte,
- 2 galbenusuri,
- 50 g de parmezan ras,
- 1 lingura cu ulei de masline.
Mod de preparare:
1. Spala conopida sub jet de apa. Pune-o la fiert in apa cu sare si ulei de masline.
2. Prepara sosul: amesteca pe foc mic untul, faina, laptele, galbenusurile unul cate unul si adauga putin parmezan.
3. Cand conopida e fiarta, scoate-o si las-o la scurs. Unge si tapeteaza tava, pune bucatelele de conopida si sunca.
4. Toarna sosul si da tava la cuptor pentru o jumatate de ora. Presara restul de parmezan si serveste-o fierbinte.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Lupta impotriva Cancerului
Medicamentele NU sunt mereu raspunsul Industria farmaceutica este declarata cea mai profitabila industrie la nivel mondial in ultimii 3 ani Aceasta nu ar exista fara un "public tinta" Chimistul Shane Ellison afirma ca interesul producatorilor de medicamente este sa trateze simptomele nu bolile dar si sa inventeze noi afectiuni...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"

Categorii












































