Ingrediente:
- 1 conopida mare,
- 50 g de sunca taiata cubulete,
- Sare,
- margarina pentru uns tava,
- faina pentru tapetat.
Pentru sos:
- 80 g de unt,
- 50 g de faina,
- 250 ml de lapte,
- 2 galbenusuri,
- 50 g de parmezan ras,
- 1 lingura cu ulei de masline.
Mod de preparare:
1. Spala conopida sub jet de apa. Pune-o la fiert in apa cu sare si ulei de masline.
2. Prepara sosul: amesteca pe foc mic untul, faina, laptele, galbenusurile unul cate unul si adauga putin parmezan.
3. Cand conopida e fiarta, scoate-o si las-o la scurs. Unge si tapeteaza tava, pune bucatelele de conopida si sunca.
4. Toarna sosul si da tava la cuptor pentru o jumatate de ora. Presara restul de parmezan si serveste-o fierbinte.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
