Ingrediente:
- 1 conopida mare,
- 50 g de sunca taiata cubulete,
- Sare,
- margarina pentru uns tava,
- faina pentru tapetat.
Pentru sos:
- 80 g de unt,
- 50 g de faina,
- 250 ml de lapte,
- 2 galbenusuri,
- 50 g de parmezan ras,
- 1 lingura cu ulei de masline.
Mod de preparare:
1. Spala conopida sub jet de apa. Pune-o la fiert in apa cu sare si ulei de masline.
2. Prepara sosul: amesteca pe foc mic untul, faina, laptele, galbenusurile unul cate unul si adauga putin parmezan.
3. Cand conopida e fiarta, scoate-o si las-o la scurs. Unge si tapeteaza tava, pune bucatelele de conopida si sunca.
4. Toarna sosul si da tava la cuptor pentru o jumatate de ora. Presara restul de parmezan si serveste-o fierbinte.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
