Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Limba cu sos alb

Limba cu sos alb
Limba cu sos alb






Ingrediente:

  • 1 kg limba de vaca (curatata de pielite si grasime),
  • 100 g unt,
  • 2 linguri faina,
  • 3 galbenusuri,
  • 100 ml smantana,
  • 180 g orez,
  • 1 lamaie,
  • 600 g cartofi,
  • sare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE de Limba si Literatura romana pentru reusita la examenul de TITULARIZARE


Doar 47 dintre profesori obtin statutul de titular   V-ati saturat probabil de mutarea continua din scoala in scoala pe posturi cu "perioada determinata" Sigur un post stabil v-ar prinde bine Va doriti sa reusiti cu prima ocazie Pentru ca pe an ce trece numarul candidatilor creste si numarul locurilor scade...

Oferta Speciala
valabila 48h

Mod de preparare:
Limba se spala, se opareste, se spala din nou si se pune la fiert, intr-o oala, cu 3 l de apa. Cand incepe sa clocoteasca, se ia spuma si se lasa la fiert, la foc mic, timp de 2 ore.

Se scoate limba din cratita, se pune apa rece si se curata de piele, cu un cutit ascutit, de la varf spre baza. Intr-o cratita, se pune untul la topit, se caleste faina si se stinge cu zeama in care au fiert limba si smantana.

Se potriveste mancarea de sare si se fierbe, timp de 20 de minute. Se strecoara sosul printr-o sita fina, se adauga galbenusurile, zeama de lamaie si se amesteca bine. In acest sos, se pune limba, taiata felii. Orezul se spala, dupa ce a fost ales, si se fierbe in 500 ml din zeama in care a fiert limba. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb, in apa cu sare.

Limba cu sos alb se serveste cu orez si cartofi natur.

Pofta buna!


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre retete culinare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre gastronomie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre limba

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sos

Spune-ne opinia ta despre "Limba cu sos alb"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


3 + 4 =

Cele mai citite articole

Atunci cand iti alegi parfumul, dincolo de aromele pe care le preferi, trebuie sa tii cont si de ce ...
Trebuie sa le eviti! Aceste greseli de curatare a tenului pot avea un efect nedorit. Imbatranirea ...
Budinca de chia se face mult, mult mai repede fata de alte preparate similare. Iti propunem sa ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Asa este, ghirlandele luminoase iti pot schimba complet decorul dormitorului. Mi-am achizitionat 2 ...
“Prietenii sunt familia pe care ti-o alegi.” - Asa este!!!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa - Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0