1) Fenicul
Faci o infuzie de 1-2 lingurite cu fructe la o cana cu apa clocotita. Lasi acoperit 15 minute, strecori si o bei calduta, dupa mesele principale.
2) Musetel
Prepari o infuzie (la fel ca mai sus) dintr-o lingurita cu flori proaspete. Strecori si faci gargara din ora in ora.
3) Patlagina
Din tinctura (2-5 g de frunze la 100 ml de alcool), prepari si faci gargara, de trei ori pe zi, din 40 de picaturi in 100 ml de apa.
4) Salcie
Faci un decoct din patru linguri de coaja maruntita la o cana (200 ml) cu apa. Fierbi 5-7 minute, strecori, apoi faci gargara de cateva ori pe zi.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
