Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Sucuri care scad glicemia

de Sunt Fericita la 2020-07-14
Sucuri care scad glicemia
Diabetul zaharat este cunoscut de toata lumea, intrucat este cea mai cunoscuta forma de diabet raspandita in lume. Acesta apare in urma incapacitatii pancreasului de a produce hormonul responsabil de reglarea nivelului de zahar si anume, insulina. De aceea, atunci cand diabetul ajunge intr-o stare avansata va trebui sa fie realizata dializa, care va curata sangele de zaharul in exces si va restabili o functionare normala a organismului. Putem, insa, preveni!


Este una dintre cele mai complicate si suparatoare boli, asa ca cel mai bun lucru pe care-l putem face este sa veghem la prevenirea si tratarea ei inca din faza incipienta pentru a nu ajunge la stadiul dializei. 
 
Prezenta diabetului poate fi perceputa din timp, daca se acorda atentie simptomelor care trag un semnal de alarma privind functionarea propice a corpului. Trebuie sa fiti foarte atenta la urinarile frecvente, starea de sete constanta, vindecarea lenta ale unor rani (zgarieturi, mai ales), infectii care se tot repeta, caderea necontrolata a parului, slabirea dintilor, vederea incetosata si starea continua de oboseala. In cazul in care remarcati aparitia unora dintre simptomele ante-mentionate, atunci va trebui sa va ganditi serios la schimbarea programului si a regimului alimentar. 
 
Acesta poate fi tinut sub control in mod natural, iar pentru asta specialistii in materie va propun cateva sucuri realizate doar din ingrediente de la mama-natura, care va vor ajuta sa va simtiti mai bine si sa aveti grija de organismul dumneavoastra. 
 
Sucul din spanac, morcov si zahar va poate ajuta sa mentineti nivelul de zahar in sange sub control. Aveti nevoie de 3 legaturi de spanac, 2 fire de telina, un morcov, un mar verde si un castravete. Curatati si spalati bine ingredientele, apoi adaugati-le in blender cu putina apa pentru a obtine un suc ce trebuie consumat de indata pentru a primi toti nutrientii pe care acest vi-i poate oferi. 
 
Sucul din varza si fasole verde are un efect pozitiv asupra reducerii hipertensiunii arteriale si este bogat in minerale si vitamina B6. Aveti nevoie de doua varze de Bruxelles, 2 cesti de fasole verde, o lamaie decojita si un castravete. Adaugati in blender, apoi consumati in fiecare dimineata pe stomacul gol un pahar de suc proaspat. 
 
Nu uitati ca e foarte important sa va mentineti activa si sa consumati apa suficienta in fiecare zi! Nu inlocuiti apa cu sucuri naturale sau ceaiuri! Ea este esentiala pentru buna functionare a organismului.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3 din 5 - 11 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sucuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sucuri naturale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre glicemie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diabet

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0