Pentru aceasta reteta vei avea nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 3 oua;
- 250 ml frisca lichida;
- 250 g zahar;
- 1 esenta de vanilie;
- un praf de sare.
Inghetata de vanilie - modalitate de preparare
Prima data se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu 150 g zahar pana cand acesta se topeste. Pasta obtinuta se pune cateva minute la bain-marie pana se ingroasa.
Separat, batem albusurile spuma cu restul de zahar (100 g) si cu un praf de sare. Se adauga apoi frisca lichida, pasta de galbenusuri si zahar pregatita anterior si esenta de vanilie. Compozitia se pune intr-o forma si se introduce in congelator.
Inghetata de vanilie se serveste cu topping de fructe.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
