Va propunem astazi o reteta simpla, foarte gustoasa. Budinca de ciuperci este consistenta si ofera imediat senzatia de satietate.
Ingrediente pentru budinca de ciuperci:
- ½ kg de ciuperci;
- 150 g unt;
- 5 oua;
- 150 g smanatana;
- 50 g faina;
- 1 lingura pesmet.
Cum se prepara budinca de ciuperci:
Ciupercile se toaca marunt si se calesc in 50 g unt impreuna cu patrunjelul verde tocat. Separat, 80 g de unt se amesteca cu 5 albusuri batute spuma, apoi se adauga smantana, faina, galbenusurile si ciupercile calite.
Compozitia obtinuta se pune intr-o tava unsa cu 20 g unt, presarata cu pesmet. Se introduce tava in cuptorul incins in prealabil pentru 30-35 minute pana se rumeneste.
Se serveste calda.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!