1 kg sfecla
2 portocale
2 cani otet
2 cani zahar
1 ceapa feliata
2 catei de usturoi pisati + 4 catei de usturoi intregi
1 lingura sare
1 frunza de dafin
1 baton de scortisoara
Cum se prepara sfecla murata cu suc de portocale si scortisoara:
Sfecla se taie cubulete si se fierbe pana cand devine mai frageda. Portocalele se scurg de suc. Otetul, zaharul, ceapa, usturoiul, frunza de dafin si batonul de scortisoara se pun intr-o oala si se lasa sa fiarba 15 minute. Se adauga sfecla si sucul de portocale si se mai lasa 10 minute pe foc. Borcanele se umplu cu sfecla si lichid, lasand 1-2 cm pana la capac. Muraturile acestea se pastreaza in frigider, timp de 3 saptamani. Daca borcanele se fierb in bain-marine, pot fi pastrate ca oricare alte muraturi, la loc intunecos (in pivnita sau camara) pentru 1 an.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
