1 kg sfecla
2 portocale
2 cani otet
2 cani zahar
1 ceapa feliata
2 catei de usturoi pisati + 4 catei de usturoi intregi
1 lingura sare
1 frunza de dafin
1 baton de scortisoara
Cum se prepara sfecla murata cu suc de portocale si scortisoara:
Sfecla se taie cubulete si se fierbe pana cand devine mai frageda. Portocalele se scurg de suc. Otetul, zaharul, ceapa, usturoiul, frunza de dafin si batonul de scortisoara se pun intr-o oala si se lasa sa fiarba 15 minute. Se adauga sfecla si sucul de portocale si se mai lasa 10 minute pe foc. Borcanele se umplu cu sfecla si lichid, lasand 1-2 cm pana la capac. Muraturile acestea se pastreaza in frigider, timp de 3 saptamani. Daca borcanele se fierb in bain-marine, pot fi pastrate ca oricare alte muraturi, la loc intunecos (in pivnita sau camara) pentru 1 an.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
