* 1 cana seminte de dovleac, crude;
* 1 lingura de ulei de masline;
* un praf de sare;
* 1/4 lingurita din condimentul preferat, la alegere: piper, chimion, curry, boia iute.
Uleiul se combina cu condimentele si sarea, apoi se adauga semintele de dovleac; se amesteca in asa fel incat semintele sa fie acoperite de o pelicula de ulei. Se rastoarna apoi intr-o tava de cuptor si se lasa la copt, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn. Sunt gata atunci cand incep sa miroasa usor si iau o culoare aurie.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
