Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Salata de conopida

Salata de conopida
O salata usoara, simpla si sanatoasa, potrivita pentru un meniu lacto-vegetarian sau in dietele de dupa sarbatori.


Ingrediente:
1,5 kg conopida
50 ml ulei
25 ml otet
50 ml apa
50 ml lapte
sare, dupa gust

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Bacalaureat 2020 Teste rezolvate la limba si literatura romana profil umanist


Descoperiti modelele de teste care ii ajuta pe elevi sa obtina  NOTA 10 la examenul de Bacalaureat la proba de limba si literatura romana Stimate parinte Sa recunoastem Oricare dintre noi isi doreste ca propriul copil sa ia doar 10 la examenele pe care viata i le pune in fata Chiar daca noi am fost sau nu elevi de nota 10   De ce...

Oferta Speciala
valabila 48h

optional, 25 g mustar
pentru decor: patrunjel si ardei rosu, tocate marunt

Preparare:
Conopida de curata, se rup buchetele, se apala si se pun in apa rece cu sare pentru o jumatate de ora, pentru a inlatura insectele mici care ar putea exista printre ele. In acest timp se prepara un sos din ulei, otet, apa si sare (optional, mustar). Se pune pe foc o oala cu apa, se adauga buchetele de conopida atunci cand apa incepe sa fiarba, laptele fierbinte si putina sare. Se fierbe mai departe la foc mic, acoperit, pana cand conopida este fiarta, dar nu isi pierde forma. Se lasa sa se raceasca, se scurge bine de apa, se aseaza in salatiera cu floare in sus, se toarna deasupra sosul si se serveste imediat. Se poate decora cu partunjel tocat si ardei rosu.

Bucatareala placuta!


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre conopida

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre patrunjel

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre ardei

Spune-ne opinia ta despre "Salata de conopida"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


8 - 3 =

Cele mai citite articole

Te-ai intrebat vreodata cum te poate ajuta ardeiul iute? Am gasit raspunsurile la aceasta intrebare ...
Nu e greu! Poti sa il sprijini si vei vedea cat de rapid scapa de timiditatea care il retine din a ...
Sa recunoastem, tuturor ne place sa fim in pas cu moda! Sezonul primavara-vara este aici si, cu ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Nr. 5- Mancatul inainte de somn este total neindicat! Mancatul seara este neindicat doarece in ...
Pare foarte interesanta prin varietatea alimentelor pe care le poți consuma. Mulțumesc.
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Detoxifiere sanatoasa. Ghid complet pentru femei
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0