1,5 kg conopida
50 ml ulei
25 ml otet
50 ml apa
50 ml lapte
sare, dupa gust
optional, 25 g mustar
pentru decor: patrunjel si ardei rosu, tocate marunt
Preparare:
Conopida de curata, se rup buchetele, se apala si se pun in apa rece cu sare pentru o jumatate de ora, pentru a inlatura insectele mici care ar putea exista printre ele. In acest timp se prepara un sos din ulei, otet, apa si sare (optional, mustar). Se pune pe foc o oala cu apa, se adauga buchetele de conopida atunci cand apa incepe sa fiarba, laptele fierbinte si putina sare. Se fierbe mai departe la foc mic, acoperit, pana cand conopida este fiarta, dar nu isi pierde forma. Se lasa sa se raceasca, se scurge bine de apa, se aseaza in salatiera cu floare in sus, se toarna deasupra sosul si se serveste imediat. Se poate decora cu partunjel tocat si ardei rosu.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
