Multi oameni digera greu migdalele din cauza unei substante continute in coaja. Cel mai bun mod in care sa le mananci fara ca apoi sa ai probleme de digestie, este daca la lasi la inmuiat in apa, peste noapte – acest procedeu inlatura substanta despre care vorbeam mai sus.
Vorbim, evident, despre migdalele crude. Numai acestea contin cantitatea optima de vitamine si minerale. Pune migdalele intr-un pahar, acopera-le pana sus cu apa si lasa-le peste noapte sau 12 ore. Dupa aceasta perioada, scurge apa, strege-le usor cu un prosop si le poti pastra chiar si la frigider pentru cateva zile.
Ai grija! Nu manca prea multe migdale, pentru ca sunt un aliment foarte concentrat, care da foarte multa energie si... ingrasa din cauza uleiurilor pe care le contine. Migdalele contin proteine, asadar se combina corect cu alimente fermentate, legume fara amidon (spanac, salata, sparanghel, broccoli, telina, conopida, morcovi, castravete, vanata, ceapa, andive, arugula, salata creata, rosii) si alte alimente care contin proteine (avocado, kefir).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori
Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
