Multi oameni digera greu migdalele din cauza unei substante continute in coaja. Cel mai bun mod in care sa le mananci fara ca apoi sa ai probleme de digestie, este daca la lasi la inmuiat in apa, peste noapte – acest procedeu inlatura substanta despre care vorbeam mai sus.
Vorbim, evident, despre migdalele crude. Numai acestea contin cantitatea optima de vitamine si minerale. Pune migdalele intr-un pahar, acopera-le pana sus cu apa si lasa-le peste noapte sau 12 ore. Dupa aceasta perioada, scurge apa, strege-le usor cu un prosop si le poti pastra chiar si la frigider pentru cateva zile.
Ai grija! Nu manca prea multe migdale, pentru ca sunt un aliment foarte concentrat, care da foarte multa energie si... ingrasa din cauza uleiurilor pe care le contine. Migdalele contin proteine, asadar se combina corect cu alimente fermentate, legume fara amidon (spanac, salata, sparanghel, broccoli, telina, conopida, morcovi, castravete, vanata, ceapa, andive, arugula, salata creata, rosii) si alte alimente care contin proteine (avocado, kefir).
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
