Multi oameni digera greu migdalele din cauza unei substante continute in coaja. Cel mai bun mod in care sa le mananci fara ca apoi sa ai probleme de digestie, este daca la lasi la inmuiat in apa, peste noapte – acest procedeu inlatura substanta despre care vorbeam mai sus.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul prescolar - EDUCATORI
Lucrarea Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizarea in invatamantul prescolar ofera solutii practice si punctuale cu ajutorul carora poti obtine punctaj maxim la examenul de tiltularizare Axata pe experienta examenelor de titularizare precedente procente de promovabilitate identificarea si eliminarea problemelor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Vorbim, evident, despre migdalele crude. Numai acestea contin cantitatea optima de vitamine si minerale. Pune migdalele intr-un pahar, acopera-le pana sus cu apa si lasa-le peste noapte sau 12 ore. Dupa aceasta perioada, scurge apa, strege-le usor cu un prosop si le poti pastra chiar si la frigider pentru cateva zile.
Ai grija! Nu manca prea multe migdale, pentru ca sunt un aliment foarte concentrat, care da foarte multa energie si... ingrasa din cauza uleiurilor pe care le contine. Migdalele contin proteine, asadar se combina corect cu alimente fermentate, legume fara amidon (spanac, salata, sparanghel, broccoli, telina, conopida, morcovi, castravete, vanata, ceapa, andive, arugula, salata creata, rosii) si alte alimente care contin proteine (avocado, kefir).
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4
din 5
- 151 voturi.
Ti-a placut acest articol?
Da Like, Printeaza sau trimite prin WhatsApp si Email!