1. Somon
Somonul reprezinta o sursa excelenta de proteine usor digerabile (aminoacizi) si acizi grasi, cum ar fi - Omega 3, precum si vitamine - A, D si unele vitamine din complexul B.
De asemenea, somonul contine minerale, cum ar fi - seleniu, zinc, fosfor, calciu si fier.
Pielea isi poate redobandi aspectul tanar daca consumi alimente bogate in Omega 3.
2. Zmeura
Zmeura este un fruct de padure ce stimuleaza sanatatea unei persoane indiferent de forma in care este consumata.
Cand vine vorba de calitatea pielii, zmeura este indicata datorita indicelui glicemic scazut, precum si datorita nivelului de antioxidanti.
3. Grepfrut
Bogat in fibre si cu un continut redus de calorii, grepfrutul reprezinta o alegere sanatoasa, putand fi consumat ca fruct sau sub forma de suc.
Un grepfrut pe zi poata amana imbatranirea tenului.
4. Naut
Fiind bogat in fier si vitamina C, nautul ofera doza de energie necesara in fiecare zi. La 100 grame de naut, gasesti 2.80 miligrame de fier.
Nautul ar trebui sa faca parte din meniul zilnic al fiecarei persoane, caci este benefic in lupta antiimbatranire.
5. Usturoi
Usturoiul contine un nivel impresionant de antioxidanti, avand capacitatea de a reduce inflamatia din corp si de a proteja tenul impotriva razelor UV.
>> Daca ti-a placut articolul, iti recomandam - Caise - Cele mai importante beneficii pentru sanatate
Sursa foto: pexels.com
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
