Acestia au descoperit ca cele al caror regim alimentar continea cantitati mari de flavonoide, un tip de antioxidanti gasit in ceai negru, vin rosu, mere si citrice, au prezentat un risc mult mai scazut de imbolnavire de cancer ovarian, potrivit dailymail.co.uk.
In cazul femeilor care consuma ceai negru in mod regulat, riscul a scazut cu pana la 31%. Doamnele care consuma cantitati mari de suc de citrice, in special de portocale, prezinta un risc scazut cu 21% pentru aparitia cancerului ovarian, arata datele studiului publicat in American Journal of Clinical Nutrition.
"Principalele surse de flavonoide includ ceaiul negru si citricele, care pot fi foarte usor de inclus intr-o dieta, lucru care ne sugereaza ca schimbari simple ale obiceiurilor alimentare pot avea un impact important in ce priveste reducerea riscului de instalare a cancerului ovarian", a declarat cercetatorul-sef Aedin Cassidy, profesor la Norwich Medical School.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 4.83
din 5
- 3 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!