Acestia au descoperit ca cele al caror regim alimentar continea cantitati mari de flavonoide, un tip de antioxidanti gasit in ceai negru, vin rosu, mere si citrice, au prezentat un risc mult mai scazut de imbolnavire de cancer ovarian, potrivit dailymail.co.uk.
In cazul femeilor care consuma ceai negru in mod regulat, riscul a scazut cu pana la 31%. Doamnele care consuma cantitati mari de suc de citrice, in special de portocale, prezinta un risc scazut cu 21% pentru aparitia cancerului ovarian, arata datele studiului publicat in American Journal of Clinical Nutrition.
"Principalele surse de flavonoide includ ceaiul negru si citricele, care pot fi foarte usor de inclus intr-o dieta, lucru care ne sugereaza ca schimbari simple ale obiceiurilor alimentare pot avea un impact important in ce priveste reducerea riscului de instalare a cancerului ovarian", a declarat cercetatorul-sef Aedin Cassidy, profesor la Norwich Medical School.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
