Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Trucuri care te ajuta sa scapi de lene

de Raluca Garbea la 2018-06-26
Trucuri care te ajuta sa scapi de lene
Fiecare persoana se confrunta cu momente in care se simte fara energie si fara motivatie. Dar, cand astfel de stari incep sa devina frecvente sau sa dureze perioade lungi de timp, atunci inseamna ca trebuie sa faci ceva pentru a-ti recapata energia si motivatia.


Iata cateva trucuri care te ajuta sa scapi de lene!

 
Incearca sa identifici cauza
 
Solutia la orice problema depinde in mare parte de cauza care contribuie la dezvoltarea problemei respective. De obicei, reducerea orelor de somn si o alimentatie saraca in vitamine si nutrienti pot avea un efect puternic asupra fizicului si psihicului tau. Daca te simti obosita sau nu ai mancat suficient, iti va fi greu sa depaseste senzatia de lene.
 
Aminteste-ti ca nu esti singura
 
Studiile arata ca doar 8% dintre persoanele care au stabilit o rezolutie pentru Anul Nou reusesc sa isi indeplineasca obiectivul propus.
 
Exista multe lucruri care pot sa apara in calea productivitatii, facandu-te sa te consideri “lenesa”. Uneori, obstacolele depind de situatii, de timp sau oportunitate, in timp ce alteori poti crea obstacole prin abordare si mentalitate.
 
Iti este greu sa renunti greu la vechile obiceiuri
 
Pentru a face progrese si pentru a renunta la vechile obiceiuri, trebuie sa identifici ce te impiedica sa iti atingi obiectivele. Asadar, poate ca nu esti lenesa, ci poate fi vorba doar de o problema de abordare sau de o incapacitate de a scapa de vechile obiceiuri, care te pot impiedica sa te simti productiva si sa iti indeplinesti obiectivele.
 
Fa sport
 
Sportul iti ofera energia de care ai nevoie pentru a lucra la obiectivele tale. Potrivit unor studii, chiar si nivelurile scazute pana la moderate ale exercitiilor fizice pot avea un impact semnificativ asupra nivelurilor de energie, contribuind la reducerea oboselii.
 
Asigura-te ca dormi suficient
 
Cel mai important lucru pe care il putem face pentru organismul nostru este sa ne asiguram ca ii oferim timp suficient de odihna. Totusi, sunt multe persoane care nu se pot odihni corespunzator din diferite motive.
 
Lipsa de somn reprezinta unul din principalii factori care distrug productivitatea. In plus, oboseala poate duce la probleme de sanatate.
 
Daca te simti zilnic obosit si iti este greu sa te concentrezi la locul de munca, atunci inseamna ca ai nevoie de mai mult somn, in special somn de calitate, odihnitor.




Sursa foto: pexels.com
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lene

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre energie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre motivatie

Cele mai citite articole

Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0