Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Tu stii care sunt semnele deshidratarii? Simptomele te pot induce in eroare!

de Sunt Fericita la 2021-03-31
Tu stii care sunt semnele deshidratarii? Simptomele te pot induce in eroare!
Vara e in toi, iar pana acum temperaturile nu ne-au dat batai mari de cap, insa chiar si asa este important sa stim cand trebuie sa ne hidratam pentru a nu ne expune la alte pericole.


Sanatatea noastra este in fiecare zi supusa testelor, asadar trebuie sa avem grija de noi pentru a nu cadea in plasa microbilor. Bolile se pot tine scai de noi, asadar un prim lucru pe care il putem face corect este sa ne hidratam ca la carte.
 
Specialistii din domeniul nutritiei si din cel al sanatatii ne sfatuiesc sa bem cel putini 8 pahare de apa pe zi, uneori chiar 9 sau 10 daca ne expunem pe perioade mai mari temperaturilor ridicate. Tot ei ne arata si care sunt cele trei mari semne al consumului scazut de apa.
 
Buzele crapate
Lipsa apei din organism iti poate aduce disconfort la nivelul buzelor si vara. Daca te-ai intalnit des cu aceasta problema in ultima vreme, atunci incearca sa maresti consumul zilnic de apa proaspata si potabila. Totodata, un amestec de zahar pudra si ulei de masline te va ajuta sa exfolieze celulele moarte mai usor.
 
Durerile articulare
Chiar daca pare exagerat la o prima vedere, durerile pot fi cauzate de lipsa unei hidratari corecte. Conform specialistilor, apa este esentiala pentru organism, chiar si in ceea ce priveste protejarea cartilajului prezent intre articulatii. E important sa precizam ca lipsa a suficienta apa din orgainsm poate cauza artroza.
 
Durerile de cap
Creierul nostru este aproximativ 70% apa, asadar consumul necesar de apa este vital pentru a asigura o buna functionare a acestuia. Specialistii recomanda ca un pahar de apa proaspata, la temperatura camerei, sa fie consumat in fiecare dimineata la maximum 5 minute dupa trezire. Totodata, este recomandata apa cu lamaie, limonada sau ceaiurile neindulcite.
 
Atentie! Daca de-a lungul unei zile consumati si cafea, atuni consumul de apa trebuie sa creasca si el, insa nu mai mult de 3 litri! 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
7 Secrete japoneze pentru dezvoltare personala


Vrei sa schimbi in bine un aspect din viata ta Vrei sa te dezvolti in plan personal Vrei sa cresti ranadamentul echipei pe care o conduci Totul e posibil acum Foloseste disciplina japoneza Kaizen Principiile ei extrapolate in absolut toate domeniile vietii te ajuta sa te organizezi mai bine sa-ti planifici anumite activitati sa incluzi...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.4 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre apa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre hidratare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre deshidratare

Cele mai citite articole

Stimate cititor, ai ocazia sa parcurgi poezii si povestiri scrise de Nichita Stanescu, ...
O alimentatie echilibrata, bogata in vitamine si minerale, este importanta pentru mentinerea ...
In fiecare etapa a vietii, femeile se confrunta cu schimbari hormonale semnificative, iar una ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0