Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce te ingrasa bolul de cereale de dimineata

De ce te ingrasa bolul de cereale de dimineata
Un bol de cereale este micul dejun perfect, asa-i? Se pregateste rapid, este destul de ieftin si iti ofera si fibre, si calciu si proteine. Dar, daca faci alegerile nepotrivite, cerealele tale pot sa contribuie la ingrasare. Evita urmatoarele greseli si vei fi in siguranta.


Bolul tau de cereale este prea mare. Portia ta nu trebuie sa depasesca o cana. Daca iti alegi cel mai mare vas posibil si torni cereale fara sa te gandesti, poti ajunge sa consumi peste 400 de calorii, in loc de 120. si vorbim numai de cereale.
Te dai in vant dupa nuci si seminte. Pui migdale, nuci pecan si nuci, fiindca toate iti ofera grasimi sanatoase si proteine. Dar ele au si multe calorii. Doua linguri de nuci ajung la 100 de calorii.
Folosesti un bol fara fund. Iti masori portia de cereale, torni lapte si apoi mananci cu lingura. Cand ajungi la fundul bolului, ai atata lapte ramas, ca mai pui cereale. Apoi ai iarasi lapte putin si mai pui iarasi lapte. Este un cerc vicios. Mai bine bea restul de lapte si gata.
Iti faci prea tare plinul cu fructe uscate. Stafidele, bananele si ciresele uscate ofera fibre, dar nu au apa deloc si, prin deshidratare, devin hipercalorice. Un sfert de cana de merisoare uscate aduna peste 100 de calorii. Folsoeste mia bine fructe proaspete, caci au mai putine calorii si mai multe fibre si au si apa, ceea ce te va face sa te simti satula mai repede.
Te-ai indragostit de laptele dregresat. Cu cat laptele are mai multe grasimi, cu atat are mai multe calorii. O cana de lapte integral are 150 de calorii si una de lapte cu 2% grasime – 130 de calorii. Daca legi lapte degresat, scazi la 90 de calorii, pare o diferenta mica, dar, in timp, caloriile se aduna.
Inca iubesti cerealele pentru copii. Sunt dulci si au gust bun, dar au tone de zahar si o foarte mica valoare nutritionala. Ceea ce inseamna ca ti se va face o foame de lup o ora mai tarziu.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.56 din 5 - 8 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sanatate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre calorii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe confiate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre lapte degresat

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0