Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa ai un abdomen plat? Iata ce alimente trebuie sa consumi

Vrei sa ai un abdomen plat? Iata ce alimente trebuie sa consumi
Cea mai buna metoda de eliminare a grasimii din jurul taliei este efortul fizic, insa si alimentatia are un rol important. Expertii in nutritie recomanda 8 alimente care usureaza digestia si combat astfel senzatia de balonare.


Daca vrei sa ai un abdomen plat si foarte sexy iata ce alimente trebuie sa consumi:

1. Cereale integrale
Incepe ziua cu un mic dejun sanatos. Mananca o portie de cereale cu iaurt pentru a-i oferi organismului cantitatea de fibre de care are nevoie zilnic.

2. Nuci
Nucile sunt surse excelente de omega 3. Consumate cu moderatie, mentin senzatia de satietate pentru mai mult timp si ofera organismului nutrienti importanti, care ajuta intensificarea procesului de ardere a grasimilor.

3. Migdale
Migdalele contin fibre si proteine care cresc senzatia de satietate. Au capacitatea de a bloca absorbtia caloriilor. Asemenea nucilor, contin multe calorii, deci este indicat sa nu exagerezi cu portiile.

4. Seminte de dovleac
Semintele de dovleac sunt delicioase si au o multime de beneficii nutritive. Cu o singura conditie: sa nu le prajesti inainte de consumare!
Semintele de dovleac sunt adevarate medicamente naturale impotriva parazitilor intestinali, a depresiei, osteoporozei si insuficientei renale. Sunt o sursa importanta de fosfor, mangan, proteine, fier, calciu, zinc si vitaminele B, K, A.
Contin zinc, un mineral important pentru o piele sanatoasa. Un pumn cu seminte de dovleac are 150 de calorii.

5. Ciocolata neagra
Ciocolata activeaza serotonina din creier, reducand stresul ori starile de agitatie. Este bogata in antioxidanti, care previn imbatranirea prematura si bolile de inima. Ciocolata amaruie stimuleaza secretia de endorfine, substante produse de creier care reduc stresul si iti imbunatateste starea de spirit..

6. Avocado
Avocado este un fruct ce contine o gama variata de vitamine, minerale si fibre; se digera foarte usor. Este bogat in potasiu, vitamina E, grasimi monosaturate, carotenoide si reduce nivelul colesterolului din sange.
Alegeti fructele coapte, care nu sunt prea tari la atingere. Cel mai indicat mod de a consuma avocado este in salate, alaturi de branzeturi usoare si de legume sau puteti savura la micul dejun un smoothie delicios cu avocado si pere.
Persoanele care consuma cu regularitate avocado vor constata o reducere a circumferintei taliei.

7. Citrice
Cand vine vorba de fructe, citricele sunt foarte bogate in vitamina C, de aceea pot fi consumate ca atare sau sub forma de sucuri. Iata o reteta simpla si delicioasa de smoothie cu mandarine, portocale si banana.

8. Ceai verde
Ceaiul verde este ideal in curele de slabire. Acesta accelereaza metabolismul si este bogat in antioxidanti care protejeaza impotriva bolilor de inima si a mai multor tipuri de cancer. Este bogat in substante antioxidante si care stimuleaza sistemul imunitar.


Sursa foto: www.sxc.hu

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de mult vei suferi la menopauza si cat de mult vei fi afectata de efectele sale de lunga durata Unul din cei mai recunoscuti doctori...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 10 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre abdomen

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nuci

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre migdale

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fructe

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre citrice

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0