Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 tendinte in moda pentru toamna 2012

4 tendinte in moda pentru toamna 2012
Pe canicula asta e greu de crezut ca va veni intr-un sfarsit toamna, cu racoarea la care visam cand stam la piscina si bem o limonada rece. Iar toamna va veni nu numai cu temperaturi mai blande, ci si cu o serie de tendinte in moda pentru care e bine sa ne pregatim de pe acum. Iata principalele tendinte in moda pentru toamna lui 2012 si, ca de obicei, cateva idei de tinute...


Tendinte in moda pentru toamna 2012: PIELEA NATURALA SAU ECOLOGICA. Este cel mai simplu si economic stil pe care il poti aborda. Ia ca model starul rock preferat sau un personaj de film si aplica la tine ce simti ca ti se potriveste. Elementele principale sunt, in afara de clasica geaca de piele, o pereche de pantaloni de piele, veste, bratari si tot felul de alte accesorii. Daca alegi sa porti numai o piesa de imbracaminte din piele, o poti asorta cu aproape orice si poti obtine cu usurinta o tinuta eleganta, clasica, dar si stiluri mai relaxate. Dupa cum vei vedea din ideile de tinute, nu trebuie sa te imbraci toata in negru pentru a adopta aceasta tendinta.

Tendinte in moda pentru toamna 2012: ALB. Daca in iarna trecuta se purta deja albul, dar era un look mai rar intalnit pe strazile noastre, in toamna aceasta (si foarte posibil si la iarna), albul se va purta. Daca nu iti place albul pur, poti opta pentru nuante de ivoriu sau nude deschis pe care le poti alege pentru un pulover, o camasa ori o rochie de ocazie si, pentru cele mai indraznete, pentru haina sai geaca.

Tendinte in moda pentru toamna 2012: SALOPETE. Prima oara au aparut prin anii 1970 si, ca orice tendinta in moda, au revenit in 2012 puternic. Desi se poarta deja din primara, salopetele se mentin ca trend puternic si in lunile de toamna si iarna. Daca esti sceptica, priveste ideile de tinute si vei vedea cat de versatile pot sa fie.

Tendinte in moda pentru toamna 2012: VISINIUL, CULOAREA TOAMNEI. In tonuri inchise sau deschise, pe haine uni sau inclus in tot felul de imprimeuri, visiniul este culoarea toamnei. O varianta mai eleganta si mai plina de viata la bejurile si marourile cu care ne imbiau pana acum designerii, visiniul este o culoare adaptabila unei tinute casual, de strada, dar si tinutelor elegante.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre tendinte

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre toamna

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre 2012

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0