Aceasta reteta de saratele cu branza este simplu de preparat si nu necesita mult timp.
Ingrediente pentru saratele cu branza:
- 250 g faina;
- 250 g unt;
- 250 g branza sarata (data pe razatoare);
- 2 oua;
- susan sau mac;
- un praf de copt.
Saratele cu branza - modalitate de preparare
.jpg)
Faina, untul, branza rasa si praful de copt se amesteca pana cand obtineti un aluat omogen. Aluatul se tine la rece in frigider aprox. 30 de minute, apoi se pune pe planseta si se taie in fasii de dimensiunea dorita (aluatul nu trebuie sa fie prea subtire dar nici prea gros). Saratelele se ung cu galbenusurile de ou iar deasupra se presara susan sau mac dupa preferinta.
Tava cu saratele se introduce in cuptorul incins; se coc aprox. 15 minute (pana se rumenesc).
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
