Aceasta reteta de saratele cu branza este simplu de preparat si nu necesita mult timp.
Ingrediente pentru saratele cu branza:
- 250 g faina;
- 250 g unt;
- 250 g branza sarata (data pe razatoare);
- 2 oua;
- susan sau mac;
- un praf de copt.
Saratele cu branza - modalitate de preparare
Faina, untul, branza rasa si praful de copt se amesteca pana cand obtineti un aluat omogen. Aluatul se tine la rece in frigider aprox. 30 de minute, apoi se pune pe planseta si se taie in fasii de dimensiunea dorita (aluatul nu trebuie sa fie prea subtire dar nici prea gros). Saratelele se ung cu galbenusurile de ou iar deasupra se presara susan sau mac dupa preferinta.
Tava cu saratele se introduce in cuptorul incins; se coc aprox. 15 minute (pana se rumenesc).
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!