Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum te poti distra alaturi de colegi la petrecerea de firma

de Sunt Fericita la 2017-10-24
Cum te poti distra alaturi de colegi la petrecerea de firma
Anul e pe sfarsite si proiectele se apropie de final. Ai petrecut o perioada frumoasa alaturi de colegii tai de birou, iar acum meritati cu totii cateva momente de destindere, impreuna. E bine sa ajungi sa te cunosti mai bine cu cei alaturi de care lucrezi, iar cel mai prielnic moment pentru a invata unii despre altii lucruri noi este la petrecerea de firma, pe care mai toti o organizeaza in prag de an nou. Cum poti participa activ la organizarea unui astfel de eveniment si ce cu ce idei poti veni, cand vine vorba de propuneri pentru distractie?


Lanseaza ideea organizarii unui bal mascat

Balurile mascate au aparut acum multi ani, din dorinta oamenilor de a fi pentru cateva momente altcineva, poate chiar pentru a se ascunde in spatele unor masti. La petrecerea voastra de sfarsit de an nu vei vrea neaparat sa iti asumi o alta personalitate, ci sa te joci cu o imagine nostima sau sa creezi o atmosfera mai relaxata, purtand un costum de carnaval. Fie ca alegi sa fii un dracusor, o printesa, un razboinic sau un personaj de desene animate, fii sigur ca si colegii tai se vor distra pe cinste, plecand de la aceasta idee. Pentru ca peisajul sa fie complet, poti orna tot biroul cu articole care sa aminteasca de tema aleasa, in concordanta cu preferintele tuturor.

Secret Santa

O idee preluata de peste ocean, Secret Santa este o modalitate perfecta pentru a va cunoaste mai bine si a testa si parerea altora despre tine. E simplu sa faci asta. Scrie numele tuturor colegilor tai pe biletele, amesteca-le pe toate intr-o urna si pune-i pe toti sa traga la sorti cate un bilet. Mai apoi, intr-o zi stabilita tot de comun acord, va trebui sa oferi un cadou colegului al carui nume l-ai gasit pe biletul tau. Cu cat nu ai socializat mai mult cu cel caruia urmeaza sa ii dai un dar, cu atat va fi mai interesant. Daca nu iti vine nicio idee si ai nevoie de ceva care sa se potriveasca oricui, mergi la sigur daca alegi sa ii dai un cos cu bunatati cadou de Craciun. Poti alege unul cu mai multe dulciuri, unul care sa contina si alcool sau unul cu produse bio. Orice vei hotari, acest tip de dar se pliaza pe orice personalitate.

Aduna-i pe toti la masa

Momentul unei cine impreuna se poate lasa cu amintiri frumoase si proiecte noi, asa ca strange-i pe toti in jurul mesei, comanda mancare la birou si bucurati-va de acea seara. Puteti alege dintr-un meniu complex si aveti la dispozitie mai toate bucatariile internationale. Pizza, paste, burgeri, gratar, salate si cam orice altceva va trece prin cap. Daca proiectul s-a incheiat, puteti savura si un pahar cu vin impreuna, iar distractia va fi din acel moment incolo.

Bucurati-va de jocuri

Cateva board game-uri si echipe nou formate, altfel decat in viata de zi cu zi la birou, va va face sa va apropiati mai mult, fara sa pierdeti din ideea competitiei. Puteti face un maraton de astfel de jocuri, cu Monopoly, Activity, Catan, Scrabble sau orice altceva va face cu ochiul. La finalul serii veti observa ca in firma s-au creat noi prietenii.


O pauza bine-meritata la final de an este mai mult decat asteptata, asa ca strange-i pe toti laolalta si savurati momentele. Distractie placuta!



Sursa foto: pixabay.com

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


In acest moment lucrarea se afla in curs de retiparire De indata ce va ajunge in stoc va vom trimite comanda dvs cu prioritate   Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre relaxare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre craciun

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cadouri

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0