- 200 g faina;
- 1 lingurita praf de copt;
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu;
- 1/2 lingurita sare;
- nuci pisate, cat intra intr-o cana;
- 1/2 cana stafide;
- 150 g zahar;
- 50 ml lapte;
- 1 lingura coaja rasa de portocala;
- 3 linguri suc proaspat de portocala.
Se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea intr-un castron mare, peste care se adauga nucile si stafidele. Zaharul, laptele, coaja si sucul de portocale se mixeaza bine, dupa care se incorporeaza amestecul cu faina. Aluatul acesta se acopera cu folie de plastic si se da la frigider pentru o jumatate de ora. Intre timp se porneste cuptorul si se dubleaza tava cu hartie de copt. Se ia aluat cu lingurita si se pune in tava, apoi se dau la cuptor pentru 15-20 de minute. Fursecurile se pastreaza si 5 zile, intr-o cutie inchisa, la temperatura camerei.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
