Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De miercuri, cursurile vor fi reluate integral in Capitala si partial in tara

De miercuri, cursurile vor fi reluate integral in Capitala si partial in tara
Cursurile vor fi reluate, miercuri, in toate unitatile de invatamant din Capitala si partial in tara, a anuntat, marti sera, ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Catalin Baba, intr-un briefing de presa pe tema situatiei cauzate de conditiile meteorologice nefavorabile in sistemul national de invatamant.


Potrivit ministrului, cursurile vor fi reluate miercuri in mai mult de 50% din numarul unitatilor de invatamant preuniversitar in care au fost intrerupte marti.

El a precizat ca, in urma videoconferintei cu prefectii, in 11 judete - Bistrita Nasaud, Brasov, Cluj, Constanta, Covasna, Dolj, Maramures, Mures, Olt, Salaj, Sibiu si in municipiul Bucuresti activitatea didactica se va desfasura normal.

Cursurile vor fi suspendate integral in trei judete - Buzau, Prahova si Vrancea, in patru judete cursurile vor fi inchise in peste 100 de unitati de invatamant, in 12 vor fi inchise maximum 100 de unitati scolare, 10 inspectorate judetene raportand mai putin de 10 unitati de invatamant care vor fi miercuri inchise.
Totodata, la nivelul intregii tari sunt 3.083 de unitati de invatamant care vor fi total inchise si 345.852 de elevi vor ramane acasa.

Baba a precizat ca la nivelul fiecarui judet, inspectoratul general judetean este parte componenta a Comitetului judetean pentru situatii de urgenta, inspectorii scolari generali judeteni participand la activitatea acestui organism, in cadrul carora deciziile sunt luate in concordanta cu evolutia conditiilor meteorologice din fiecare judet.

El a reamintit ca functioneaza in continuare linia telefonica Telverde, linia speciala a Ministeruluim Educatiei, cu numarul 0800816ABC, in care literele reprezinta indicativul numeric telefonic al judetului.
Ministrul Educatiei a afirmat ca in urmatoarea perioada se va evalua situatia recuperarii cursurilor.

"Nu este o situatie grava. Orele vor urma sa fie recuperate pe parcursul anului", a spus Catalin Baba.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre unitati de invatamant

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre inchise

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cursuri

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre judete

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0