Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Momentul potrivit fie este acum, fie niciodata

Momentul potrivit fie este acum, fie niciodata
Este cu adevarat minunat sa fii indragostita nebuneste, caci pare ca ti-ai gasit scopul in viata. Problemele apar cand incepi sa pui sub semnul intrebarii acea dragoste. "Este oare persoana potrivita pentru mine?". "Fac cumva o greseala teribila?". Incepi atunci sa crezi ca esti prea tanara si ca trebuie sa va dezvoltati separat pentru a ramane impreuna si pentru a va iubi. Asa ca va despartiti. Totusi, nu te separi mental cu totul. Astepti.


Iar jocul asteptarii este cat se poate de periculos. Adevarul este ca nu astepti cu adevarat. Practici un fel de pseudo merg-mai-departe-cu-viata-mea. Esti libera acum sa-ti desfaci aripile cand vrei. O sa intalnesti oameni noi, o sa-ti faci prieteni, o sa incerci lucruri noi si o sa ai experiente grozave. O sa-ti traiesti viata pe care ti-o doresti, pentru ca o greutate ti s-a ridicat de pe umeri. Esti usoara ca un fulg.
E minunat sa nu ai partener. Asta pana cand incepi sa te simti singura. Oamenii au nevoie de oameni in viata lor. Trebuie sa socializam. Beneficiem in urma faptului ca avem cu cine discuta, oameni care ne sprijina cand lucrurile devin grele. Caci asta se va intampla. Viata are atat de multe urcusuri si coborasuri, incat, atunci cand esti la pamant, iti vei dori sa ai pe cineva aproape, care sa-ti aminteasca cum dracul nu e chiar atat de negru. 
Nu renuntam cu adevarat la vechile noastre relatii. Inca mai pastram o conexiune. De fapt, am simtit tot timpul acea conexiune. Numai ca, atunci cand totul este veselie, nu ne gandim la ea. Acum, cand tanjim dupa confort, gandurile romantice ne invadeaza mintea. Poate il sunam un pic si spunem „salut”.
Poate asteptam pana cand ne imbatam turta si ii trimitem un mesaj. Sau poate tu esti cea care esti abordata de un fost. Daca asa este cazul, nu uita ca te contacteaza doar pentru ca se simte singur, nu pentru ca te vrea inapoi in viata lui. Sau poate te vrea, dar doar acum, nu pentru totdeauna.
Care-i scopul sa astepti pe cineva? De ce nu mergi mai departe? Pentru ca iti este frica. Ti-e frica sa nu ramai singura, sa nu gasesti dragostea adevarata, sa nu fii singura. Ti-e frica sa nu gresesti acceptand pe cineva, la fel cum ti-e frica sa nu gresesti respingand pe cineva.
Esti lasa si nu ai incredere in deciziile pe care le iei pentru tine. Iti este teama si te tii cu dintii de trecut. Te gandesti ca un fost este mai bun decat oricine altcineva. Uiti ca v-ati despartit dintr-un motiv anume.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu


Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cuplu

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cunoastere

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dragoste

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0