Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

7 reguli de dieta pe care le poti incalca

7 reguli de dieta pe care le poti incalca
Cu toate regulile care insotesc scazutul in greutate, dieta este intr-adevar o job full-time. Nu numai ca trebuie sa monitorizezi ce mananci, dar trebuie sa fii si atenta la cand, unde, de ce si cum mananci. Numai ca, draga mea, unele reguli sunt scrise pentru a fi incalcate.


1. Spune „Nu” gustarilor.
Propaganda dietelor sugereaza ca a manca intre mese este radacina tuturor relelor. Numai ca, daca esti desteapta, gustarea „furata” te poate ajuta sa te mentii pe linia de plutire. Este in regula sa iei cate o inghititure de ceva intre mese, atata vreme cat o faci la modul responsabil. Iata cateva exemple de gustari pe care le poti incerca: 8 biscuiti in forma de animale si o banana mare, 2 prajiturele mici si un pahar de lapte degresat, 1 mar si un pumn de migdale.
2. Trebuie sa traiesti fara grasimi.
Bine, cartofii prajiti, shake-urile si branzeturile grase sunt interzise, dar grasimile sunt un element crucial al unei diete sanatoase. Cercetarile arata ca grasimile sanatose consumate cu moderatie iti pot ajuta organismul sa absoarba mai multi nutrienti din fructe si legume.
3. Fara paine. Nicio exceptie.
Adevarul este ca poti manca paine. Numai ca trebuie sa fie integrala. Spre deosebire de carbohidratii rafinati usor digerabili (a se citi faina alba), carbohidratii complecsi contin fibre care te ajuta sa lupti cu foamea.
4. Nu te cantari.
Desi nu trebuie sa ai o fixatie cu numerele cand incerci sa slabesti, cantarirea regulata este un mod eficient de a ramane fidela obiectivelor tale de slabire. Asigura-te ca te uiti la numarul de pe cantar cu lentilele corecte. Gandeste-te la strategia pe termen lung, fara a deveni obsedata sau minandu-ti stima de sine.
5. Limiteaza numarul de calorii.
Reducerea caloriilor poate fi un mod eficient de a slabi, dar asigura-te ca nu sari peste cele de care chiar ai nevoie. Contrar a ceea ce spune lumea, nu toate caloriile sunt la fel. Studiile arata ca cele din carbohidratii cum sunt orezul alb si zahar au efecte devastatoare asupra metabolismului si nivelurilor de glucoza din sange si, daca sunt consumate in exces, pot duce la un castig semnificativ in greutate. Asa ca, atunci cand tai caloriile, inlocuieste alimentele bogate in zahar si carbohidratii rafinati cu optiuni bogate in fibre si proteine.
6. Ouale sunt dusmanul.
Multe diete sugereaza evitarea oualor din cauza continutului lor mare de colesterol, dar cercetarile arata ca acest colesterol din oua are efecte minime asupra nivelurilor de colesterol din sange. De fapt, consumul moderat de oua ajuta la amplificarea colesterolului bun. 
7. Bea cel putin opt pahare de apa pe zi.
Ce-ar fi daca ai si manca o parte din apa pe care trebuie sa o consumi zilnic? Camd 20% din aportul zilnic de H2O vine din alimente solide bogate in apa, cum ar fi pepenele rosu, supele si salata.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre paine

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0