Remediul numarul 1: Otetul de mere.
Otetul de mere este bun la multe lucruri, inclusiv la alinarea stomacului. Amesteca o lingurita de otet de mere cu un pahar de apa la temperatura camerei si bea rezultatul poti adauga putina miere pentru a domoli gustul intepator. Se pare ca un pic de acid face minuni.
Remediul numarul 2: Mierea bruta.
Mierea bruta este mierea care nu a fost prelucrata in niciun fel. Diferentele fata de mierea procesata sunt substantiale, in sensul ca mierea bruta, „cruda”, este un aliment alcalin care contine vitamine naturale, enzime si antioxidanti puternici, dar si alte substante nutritive naturale importante. Mierea este eficienta si impotriva E. Coli si Candida albicans. Ia o lingurita de miere si amesteca cu solutia de apa si otet de mere.
Remediul numarul 3: Papaya.
Fructul de papaya si capsulele cu enzime de papaya sunt ambele eficiente in fluidizarea digestiei. Papaya contine enzimele papaina si chymopapaina care sunt similare enzimelor digestive. Papaina este folosita in industria alimentara pentru fragezirea carnii, caci ajuta la spargerea proteinelor.
Remediul numarul 4: Carbunele activat.
Carbunele activat este o fibra neagra insolubila capabila sa absoarba o mare varietate de substante si, de aceea, este folosit de secole ca sprijin pentru o buna digestie. Trebuie consumat cu multa apa, pentru ca duce la deshidratare si nu trebuie combinat cu lapte cu ciocolata sau sirop de ciocolata.
Remediul numarul 5: Bicarbonat de sodiu.
Adauga jumatate de lingurita de bicarbonat la un pahar de apa, amesteca bine si bea. Iti vei reduce aciditatea in stomac. Exista si unele voci care spun ca aceasta combinatie poate vindeca si cancerul.
Remediul numarul 6: Condimente.
Nucsoara, coriandru, fenicul, ghimbir, chimen si alte ierburi sunt recunoscute de multa vreme pentru faptul ca ajuta digestia. Mesteca cateva seminte pentru a scapa de greata si a domoli spasmele intestinale.
Remediul numarul 7: Ceaiuri de plante.
Ceaiul de menta este bautura de baza pentru a scapa de greata si pentru a alina durerile de stomac. Alte ceaiuri recomandate sunt cele de musetel, scortisoara, fenicul, salvie sau valeriana.
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 5 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!