Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce culori sa alegi pentru peretii bucatariei

de Lavinia Rorich la 2017-07-14
Ce culori sa alegi pentru peretii bucatariei
Atunci cand alegi culorile pentru bucatarie, fie ca este vorba de mobilier, fie de peretii camerei, trebuie sa ai un plan clar in minte. Culorile alese pentru peretii bucatariei pot da stil si eleganta, pot crea un mediu prietenos si cald, potrivit pentru cina sau gatit in familie, asa ca trebuie sa ai grija ce alegi.


In primul rand trebuie sa stii ce anume va fi bucataria: o camera numai pentru gatit sau si pentru servit masa. Este important ca bucataria sa fie un loc relaxant, asa ca poate vei dori sa alegi culori odihnitoare, pale, care dau o stare de liniste si pace. De exemplu, daca pentru peretii bucatariei alegi o nuanta de verde, ea va merge de minune cu un mobilier crem; mai ales corpurile suspendate vor fi scoase in evidenta de culoarea verde si se va crea o atmosfera calma si relaxanta.

Iti place stilul rustic? Da, merge si in bucatarie, evident. Vopseste peretii in alb, pentru a evidentia corpurile de bucatarie de culoarea lemnului natur si vasele atat de colorate si vesele ale stilului rustic.

Daca iti doresti o bucatarie traditionala, moderna, nu ai prea mult de lucru. Acum exista corpuri care acopera pereti intregi, deci culorile pentru peretii bucatariei nu vor fi o problema prea mare.

Oricum, nu alege prea multe culori: in afara de mobilierul de bucatarie, alege maxim 2 culori sau nuante ale aceleiasi culori pentru peretii bucatariei.

Pentru un efect dramatic si o bucatarie plina de energie, alege o culoare care sa contrasteze puternic cu mobilierul de bucatarie. Culorile peretilor bucatariei se pot regasi apoi in anumite obiecte din bucatarie, decorative sau nu: farfurii, fata de masa, perne pentru scaune, etc, de culoarea peretilor.

Mai poti alege sa pui placi de ceramica pe pereti, pana la un anumit nivel; in acest caz, daca alegi placi de culori diferite, ai grija sa fie in aceeasi paleta de culori cu mobilierul, altfel bucataria va parea prea incarcata.

Cu privire la dormitorul tau, daca ai impresia ca nu corespunde cu imaginea pe care o ai despre locul perfect pentru o intalnire romantica, iata cateva idei prin care poti trece la amenajarea unui dormitor sexy. Sunt cateva trucuri mici, dar care pot avea efecte nemaipomenite pentru viata unui cuplu.

De asemenea, baile mici sunt o bataie de cap cand vine vorba de amenajare. Asta pentru ca vrei sa arate cat mai bine si ca in reviste, insa stii ca spatiul este limitat si nu stii ce idei sa folosesti. Unele bai mici pot da impresia ca sunt spatioase, insa altele au nevoie de mici lucrari de renovare pentru a mari suprafata folosibila. In functie de tipul de baie si bugetul de care dispui, iata cateva idei de amenajare a baii de mici dimensiuni, in functie de mobilier, accesorii si culorile alese

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 3.94 din 5 - 24 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre culori

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pereti

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bucatarie

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alege

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alegi

Cele mai citite articole

Oamenii de stiinta spun ca aproximativ jumatate din variatiile personalitatii umane sunt definite ...
Pentru un cuplu casatorit, iubirea trece prin diferite stadii de-a lungul timpului, de aceea ...
Iti oferim mai jos un model de cerere de angajare. Iata cum trebuie sa formulezi aceasta cerere!
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016