Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Invinge diabetul si obezitatea dintr-o lovitura

Invinge diabetul si obezitatea dintr-o lovitura
Daca esti ca noi, ai ajuns in etapa de disperare in care te-au aruncat zecile de diete tinute pana acum. Adica acelea din care ai iesit cu mai multe kilograme decat ai intrat, dupa care, in ciuda mesele "subtiate" la maximum, indicatia glucometrului s-a incapatanat sa sara frecvent peste 250 de unitati. Sau ai trecut prin momente jenante cand medicul ti-a "impus" (eufemistic vorbind) sa slabesti 20 de kilograme ca altfel nici nu se uita la tine.


Exista o solutie pentru tine: dieta cu indice glicemic scazut. Spre bucuria noastra, nu vorbim numai despre o dieta, ci despre un adevarat mod de viata. Pentru ca ne invata cum sa ne concentram asupra mecanismului prin care alimentele consumate influenteaza glicemia – nivelul zaharului din sange.
Cu alte cuvinte, iti propunem sa afli secretele unui management corect al indicelui glicemic, sa eviti consumul dezechilibrat de alimente cu indice glicemic ridicat.
Termenul de indice glicemic (IG) a fost folosit pentru prima data in 1981 de doctorul David Jenkins (si colaboratorii sai) de la catedra de stiinte nutritionale de la Universitatea din Toronto. El a revolutionat lumea dietelor, luat in calcul modul in care organismul uman “raspunde” la carbohidrati, mai exact cat de repede si cat de mult creste nivelul de zahar din sange (adica glicemia) atunci cand consumam un astfel de aliment.

Sursa foto: „Dieta cu incarcatura glicemica scazuta Holford” (Patrick Holford)
La inceput indicele glicemic a fost dezvoltat pentru a ajuta bolnavii de diabet zaharat sa isi mentina sub control mai usor nivelul glicemiei, ulterior acesta a fost introdus si in industria alimentara si in cea a dietelor.
Indicele glicemic arata si cat de repede este eliberat zaharul din alimente in comparatie cu glucoza pura, rata de eliberare a glucozei a primit punctajul maxim de 100 (scara de masura a IG este de la 0-100). Daca glicemia este constanta atunci veti avea suficienta “energie” pentru masa musculara si pentru creier.
Dieta cu indice glicemic scazut este eficienta deoarece ajuta la eliminarea grasimii, nu a masei musculare. Vei slabi, inima se va simti mai bine, ficatul si pancreasul scapa de stres, vei fi plina de energie, cu o minte brici.
Recapata-ti incredrea in tine si afla ce trebuie sa faci.
 

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate


Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta  in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.75 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre diete

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta cu indice glicemic

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimente cu indice glicemic

Cele mai citite articole

Proteinele, pentru majoritatea oamenilor inseamna o portie de carne carne, sursa sigura pe care ...
Pietrele la rinichi, infectiile de tract urinar sau cancerul renal sunt doar cateva dintre ...
Imbunatatirea digestiei este un proces de durata, care presupune o grija si o atentie amanuntita in ...
Slabeste rapid
si scapa de toxine!
Iti oferim un Raport Special GRATUIT
"Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
Citeste zilnic GRATUIT totul despre sanatate, frumusete, stil!
Adauga mai jos adresa ta de email
si primesti Raportul Gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016