Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum alegi cei mai buni adidasi? Criterii de care sa tii cont

de Sunt Fericita la 2020-04-28
Cum alegi cei mai buni adidasi? Criterii de care sa tii cont
Adidasii sunt prezenti atat in garderoba femeilor, cat si in cea a barbatilor, fiind niste articole utile si versatile, folosite atat pentru activitatile sportive, cat si pentru tinutele casual, de zi cu zi. Din acest motiv, poti investi intr-o pereche de adidasi de calitate, in functie de nevoile tale. Iata care sunt cele mai importante criterii de care sa tii cont atunci cand alegi adidasii confortabili si durabili:


Alegerea adidasilor in functie de categoria de performanta

Atunci cand vrei sa achizitionezi cei mai buni adidasi, trebuie sa iei in calcul categoria de performanta, intrucat incaltamintea sport este conceputa pentru a servi anumitor suprafete si diverselor grade de dinamica. Astfel, adidasii pentru sport sau baschet sunt diferiti de cei pe care ii vei alege pentru iesirile in oras. Aceste modele difera prin forma si prin sistemul de inchidere, deoarece sunt create pentru a asigura un grad mare de aderenta cu solul si pentru a proteja gleznele. 

 

In ceea ce priveste alegerea adidasilor de strada, poti opta pentru modelele preferate, in functie de culoare sau material. Alege o pereche de adidasi dama din categoria lifestyle, alergare sau antrenament, astfel incat sa te simti confortabil in orice moment al zilei.

Alegerea adidasilor in functie de tipul talpii

Cand alegi o pereche de pantofi sport, trebuie sa iei in considerare si anatomia talpii, care ofera gradul de confort in timpul purtarii. In plus, previne riscul unor accidentari si starea de disconfort care poate sa apara dupa numeroase folosiri. Adidasii vor fi intotdeauna alesi in functie de lungimea si latimea talpii tale. 

 

De asemenea, nu trebuie sa-ti cumperi o pereche de adidasi mult prea mare sau mult prea mica, deoarece iti va crea un disconfort. In cazul in care folosesti adidasii pentru sport, modelele nepotrivite iti vor impiedica evolutia, agilitatea si precizia.

 

Mizeaza pe incaltaminte de calitate, de la branduri renumite pentru producerea de incaltaminte sport. Nike vs Adidas, New Balance vs Skechers fiind doar cateva dintre optiunile pe care le poti alege, create pe calapoade customizate, care se potrivesc oricui.

Alegerea adidasilor in functie de suprafata

Un alt factor esential in alegerea adidasilor potriviti pentru tine include suprafata de rulare. Mai simplu spus, unde vei purta adidasii cel mai des? Suprafete precum gazonul sau nisipul impun purtarea incaltamintei diferite. Daca unele dintre suprafete sunt mai alunecoase si necesita adidasi cu talpa aderenta, altele pot sa impiedice tractiunea. Pentru activitati fizice de interior, precum fitnessul, vei avea nevoie de o pereche de adidasi care asigura un confort ridicat si care nu lasa urme pe suprafetele folosite.

Cum alegi perechea ideala de adidasi?

Iata cateva sfaturi de care poti sa tii cont atunci cand vrei sa-ti cumperi o pereche de adidasi:
 

  • Cand cumperi adidasi din magazine fizice, este indicat sa mergi catre sfarsitul zilei, atunci cand picioarele sunt putin mai umflate datorita vascularizarii puternice. Pentru cei care vor sa comande incaltaminte online, se consulta tabelul de marimi si se masoara piciorul conform indicatiilor de pe site.
  • Gandeste-te pentru ce tip de activitate vei folosi adidasii - alergat, fitness, tenis, etc.
  • Cand probezi adidasii, poarta modelul de sosete pe care il folosesti in mod obisnuit in timpul unei activitati sportive.
  • Alege perechile care se incadreaza in bugetul tau!
  • Inlocuieste adidasii atunci cand se uzeaza si cand nu te mai simti confortabil atunci cand ii porti. Efectele adverse pot fi neplacute, pornind de la bataturi sau mici iritatii care apar la nivelul degetelor sau al calcaielor.

 

Acestea sunt cele mai importante criterii de care sa tii cont atunci cand vrei sa cumperi o pereche de adidasi, pentru un confort pe masura.


Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti


Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

    Cele mai citite articole

    Exista cateva lucruri de care nicio femeie nu scapa, iar menopauza este unul dintre ele. Aceasta ...
    In cautarea unei modalitati sanatoase si gustoase de a pierde in greutate, dieta cu mere poate fi ...
    Ochii rosii pot fi o manifestare comuna a unei game variate de afectiuni si probleme de sanatate. ...
    Slabeste rapid si scapa de toxine!
     
    Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
     
    Citeste zilnic GRATUIT totul
    despre sanatate, frumusete, stil!
     
    Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
    Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
    0