- Cauta sa fii intotdeauna profesionista, politicoasa si respectuoasa cand lucrezi cu altii.
- Redu-ti contactul – contactul cu „cei care te intoxica“ sa ramana strict la nivelul de sarcina sau proiect.
- Tine-ti capul in jos, fa-ti treaba si nu raspunde deloc la tanguielile lor.
- Nu incuraja camaraderia cu „persoanele care te intoxica“ in afara relatiilor de serviciu. Stai departe de conversatii de genul: „Ce-ai facut in weekend?“ – asta permite celeilalte persoane sa creada ca accepti comportamentul negativ.
- Cand lansezi idei noi, consoleaza-te de la inceput ca nici o alternativa nu va fi acceptabila pentru aceste persoane. Nu-ti irosi energia incercand sa-i convingi de contrariul.
- Fii pozitiva in modul in care iti rezolvi problemele cu aceasta persoana. Nu prezenta alternative si incearca sa nu te avanti in discutii interminabile care sfarsesc ca reclamatii tergiversate. De exemplu, poti spune ceva de genul: „Sandra, preiau partea de cercetare a proiectului, si tu poti prelua redactarea; fiecare sarcina are cam acelasi volum demunca, si apoi data viitoare putem inversa rolurile.“
- Anticipeaza-le rezervele sau obiectiile si cauta sa ai raspunsul pregatit. De exemplu: „Sorin, stiu ca ai avut unele rezerve referitoare la durata proiectului, asa ca vom realiza actualizari saptamanale cu echipa ca sa ne convingem ca suntem pe fagasul cel bun.“
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!