In primul rand, vei avea nevoie de 25ml de ulei de masline, 250g de broccoli, 40g de slanina de porc afumata, 1 ceapa, 1 catel usturor, 1 ardei iute si putina sare (dupa gust).
In al doilea rand, pregateste-te! Vei petrece aproximativ o ora in bucatarie pentru a realiza acest preparat gustos.
In al treilea rand, incepem! Caleste ceapa si adauga usturoiul intreg cu jumatate de ardei iute rosu taiat subtire in tigaie.
Intr-o alta tigaie pune slanina taiat in cubulete foarte mici la foc potrivit (cat mai slab) pana cand se rumeneste si devine suficient de crocanta. Depoziteaza separat grasimea care ramane in tigaie si pune slanina pe o hartie care sa absoarba grasimile reziduale.
Revinola tigaia cu ceapa, ardei si usturoi. Adauga broccoli, sare (dupa gust) si pune capacul. Dupa ce ai observat ca incepe sa fiarba, lasa-l la foc moderat pana devine aldente.
Finalmente, adauga slanina crocanta si amesteca de 2-3 ori pe foc. Scoate rezultatul intr-un bol separat sau un alt vas pe care il vezi tu potrivit.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
