4 mere
1/4 cana branza faramitata
1/4 cana nuci pisate
2 linguri unt topit
4 linguri miere
Preparare:
Merele se spala si se curata de mijlocul cu samburi cu ajutorul unui aparat special si se aseaza pe o tava cu hartie de copt sau intr-un vas de yenna uns cu unt. Branza se amesteca cu nucile si untul topit. Fiecare mar se umple cu acest amestec, dar nu pana sus, cam 3/4, dupa care se picura cate 1 lingurita de miere in fiecare mar si se adauga restul de amestec cu branza, daca a mai rams. Tava se da la cuptor pentru o jumatate de ora. Se servesc calde cu miere picurata deasupra.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
