4 mere
1/4 cana branza faramitata
1/4 cana nuci pisate
2 linguri unt topit
4 linguri miere
Preparare:
Merele se spala si se curata de mijlocul cu samburi cu ajutorul unui aparat special si se aseaza pe o tava cu hartie de copt sau intr-un vas de yenna uns cu unt. Branza se amesteca cu nucile si untul topit. Fiecare mar se umple cu acest amestec, dar nu pana sus, cam 3/4, dupa care se picura cate 1 lingurita de miere in fiecare mar si se adauga restul de amestec cu branza, daca a mai rams. Tava se da la cuptor pentru o jumatate de ora. Se servesc calde cu miere picurata deasupra.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!