4 mere
1/4 cana branza faramitata
1/4 cana nuci pisate
2 linguri unt topit
4 linguri miere
Preparare:
Merele se spala si se curata de mijlocul cu samburi cu ajutorul unui aparat special si se aseaza pe o tava cu hartie de copt sau intr-un vas de yenna uns cu unt. Branza se amesteca cu nucile si untul topit. Fiecare mar se umple cu acest amestec, dar nu pana sus, cam 3/4, dupa care se picura cate 1 lingurita de miere in fiecare mar si se adauga restul de amestec cu branza, daca a mai rams. Tava se da la cuptor pentru o jumatate de ora. Se servesc calde cu miere picurata deasupra.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti
Tehnicile de respiratie secrete iti dezvaluie cea mai puternica forma de vindecare vazuta vreodata Acestea te pot ajuta sa elimini durerea sa previi atacurile de cord si sa tratezi astmul Toate acestea sunt mentionate intr-un manuscris antic care nu a fost niciodata vazut de catre lumea occidentala Vindecarea cu Ki-Kou Secrete si tehnici de...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
