4 mere
1/4 cana branza faramitata
1/4 cana nuci pisate
2 linguri unt topit
4 linguri miere
Preparare:
Merele se spala si se curata de mijlocul cu samburi cu ajutorul unui aparat special si se aseaza pe o tava cu hartie de copt sau intr-un vas de yenna uns cu unt. Branza se amesteca cu nucile si untul topit. Fiecare mar se umple cu acest amestec, dar nu pana sus, cam 3/4, dupa care se picura cate 1 lingurita de miere in fiecare mar si se adauga restul de amestec cu branza, daca a mai rams. Tava se da la cuptor pentru o jumatate de ora. Se servesc calde cu miere picurata deasupra.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de SuntFericita.ro
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!