Ingrediente
Pentru aluat:
- 350 g de faina,
- 100 ml de ulei,
- 1 pahar cu apa calda,
- 1 varf de cutit de drojdie uscata,
- 1 varf de cutit de sare.
Pentru crema:
- 2 banane
- 1 lamaie
- ½ pachet de margarina sau unt,
- ½ cana de zahar pudra.
Mod de preparare:
1. Framanta ingredientele pentru aluat si lasa sa creasca. Unge formele cu ulei si tapeteaza-le cu faina.
2. Intinde aluatul subtire, taie-l dupa forma tartelor, apasa usor aluatul cu degetele pe marginea formei. Coace-le 20-25 de minute.
3. Pentru crema, paseaza bananele, amesteca-le cu zaharul, coaja si zeama de lamaie si margarina sau untul pana obtii o crema omogena.
4. Umple formele cu crema, decoreaza cu felii de kiwi si da la rece.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
