Ingrediente
Pentru aluat:
- 350 g de faina,
- 100 ml de ulei,
- 1 pahar cu apa calda,
- 1 varf de cutit de drojdie uscata,
- 1 varf de cutit de sare.
Pentru crema:
- 2 banane
- 1 lamaie
- ½ pachet de margarina sau unt,
- ½ cana de zahar pudra.
Mod de preparare:
1. Framanta ingredientele pentru aluat si lasa sa creasca. Unge formele cu ulei si tapeteaza-le cu faina.
2. Intinde aluatul subtire, taie-l dupa forma tartelor, apasa usor aluatul cu degetele pe marginea formei. Coace-le 20-25 de minute.
3. Pentru crema, paseaza bananele, amesteca-le cu zaharul, coaja si zeama de lamaie si margarina sau untul pana obtii o crema omogena.
4. Umple formele cu crema, decoreaza cu felii de kiwi si da la rece.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!