Ingrediente:
- 900g ficatei,
- 1 pahar ulei,
- 3 cepe,
- 4 catei de usturoi,
- 1 lingura faina,
- 100 ml smantana,
- 1 pahar lapte,
- 1 legatura patrunjel,
- sare,
- piper.
Mod de preparare:
Ficatul se spala, se scurge bine, se despart lobii, care se cresteaza cu varful cutitului si se impaneaza cu feliute de usturoi. Bucatile de ficat se trec prin faina si se prajesc pe ambele parti, intr-o tigaie, in ulei. Se scoate ficatul din ulei si se muta in alta cratita. Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste putin in uleiul in care s-a prajit ficatul, amestecand des si, la nevoie, picurand putina apa, pana ce s-a patruns bine ceapa.
Se desface faina cu lapte si smantana si se pune peste ceapa. Se potriveste sosul de sare si piper, se fierbe 10 minute si apoi se strecoara peste ficateii prajiti. Se fierbe totul 10 miunte si apoi se strecoara peste ficateii prajiti. Se fierbe totul inca 10 minute.
Mancarea se serveste calda, cu garnitura de cartofi prajiti. Se presara cu verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate
Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
