Aceste bomboane arata grozav si sunt foarte delicioase!
Iata care sunt ingredientele necesare pentru bomboane Raffaello:
- 200 g lapte praf;
- 200 g unt;
- 200 g cocos (150 g pentru compozitie si 50 g pentru decor).
- 150 g zahar pudra;
- o foaie de napolitana;
- 2 plicuri de zahar vanilat;
- 100 g migdale sau alune de padure.
Bomboane Raffaello - modalitate de preparare:
1. Intr-un blender se pune untul, zaharul pudra si cel vanilat, se adauga laptele praf si se mixeaza cateva minute pana se omogenizeaza compozitia.
2. Foaia de napolitana se sfarama foarte marunt cu mana sau cu ajutorul sucitorului si se adauga peste compozitia obtinuta anterior. Acum se incorporeaza si nuca de cocos (150 g).
3. Din compozitia rezultata se ia cate o lingurita, se aseaza in mijloc o aluna de padure sau migdala si se modeleaza bilute. Bomboanele se fac de aceeasi marime si se tavalesc prin nuca de cocos (50 g).
4. Bomboanele Rafaello se dau la rece pentru 2-3 ore. Apoi se pot servi.
Pofta buna!
Sursa foto: www.sxc.hu
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
