- 1 banana;
- seminte de in, susan, floarea soarelui, la alegere.
Papaya trebuie sa fie foarte coapta si se face piure: se taie pe lungime in jumatate, se scot samburii cu o lingura, se scobeste pulpa ca la dovleac si se paseaza cu furculita. Banana se taie felii subtiri si se toarna deasupra piureului de papaya. Se pot presara seminte de in, susan ori floarea soarelui crude si se consuma imediat. Banana si papaya se pot procesa si la blender, insa rezultatul va fi extrem de cremos; in acest caz, semintele se adauga tot la final.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
