500g branza ricotta
250 g zahar
1 lingurita esenta de vanilie
2 albusuri
½ cana smantana
100g ciocolata neagra
capsune
blat de tort
Preparare:
Branza, zaharul si esenta de vanilie se mixeaza pana devin o crema fina care apoi se imparte in doua. Intr-o jumatate se incorporeaza albusurile, smantana si ciocolata, iar in cealalta cateva capsune, taiate marunt.
Amestecul de branza cu ciocolata se toarna peste un blat de tort, apoi se aseaza alt blat, dupa care cealalta jumatate de crema. Se pastraza la frigider pana la servire.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
