500g branza ricotta
250 g zahar
1 lingurita esenta de vanilie
2 albusuri
½ cana smantana
100g ciocolata neagra
capsune
blat de tort
Preparare:
Branza, zaharul si esenta de vanilie se mixeaza pana devin o crema fina care apoi se imparte in doua. Intr-o jumatate se incorporeaza albusurile, smantana si ciocolata, iar in cealalta cateva capsune, taiate marunt.
Amestecul de branza cu ciocolata se toarna peste un blat de tort, apoi se aseaza alt blat, dupa care cealalta jumatate de crema. Se pastraza la frigider pana la servire.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Personalitati ale Arhitecturii Romanesti
Lucrarea Personalitati ale Arhitecturii Romanesti 1859-2023 este una dintre atat de rarele antologii dedicate arhitectilor care au activat si au creat in spatiul romanesc O arhiva bogata ce contine peste 1400 de nume reprezentative de arhitecti cu ajutorul careia puteti deslusi tendintele arhitecturale ale celor 165 de ani pusi sub lupa ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!