500g branza ricotta
250 g zahar
1 lingurita esenta de vanilie
2 albusuri
½ cana smantana
100g ciocolata neagra
capsune
blat de tort
Preparare:
Branza, zaharul si esenta de vanilie se mixeaza pana devin o crema fina care apoi se imparte in doua. Intr-o jumatate se incorporeaza albusurile, smantana si ciocolata, iar in cealalta cateva capsune, taiate marunt.
Amestecul de branza cu ciocolata se toarna peste un blat de tort, apoi se aseaza alt blat, dupa care cealalta jumatate de crema. Se pastraza la frigider pana la servire.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
