2 linguri apa fierbinte
1 lingura praf espresso
3/4 cana frisca
1 lingura miere
250 g ciocolata neagra, maruntita
1 pachet blat de tort
1/4 cana suc de portocale
1 cana frisca
1/2 cana fistic pentru ornat
frisca pentru ornat
Preparare:
Intr-o cana mica amesteca apa fierbinte cu praful espresso.
Sosul de ciocolata: intr-o cratita mica, amesteca 3/4 cana frisca cu mierea, pana incepe sa fiarba; se ia de pe foc, se adauga espresso, ciocolata, se lasa sa stea 4 minute, apoi se amesteca pana cand totul devine o crema fina.
Se asambleaza tortul: pa o tava se aseaza un blat, o parte de crema, cel de-al doilea blat, inca o parte de crema si apoi ultimul blat. se orneaza cu frisca si fistic.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
