2 linguri apa fierbinte
1 lingura praf espresso
3/4 cana frisca
1 lingura miere
250 g ciocolata neagra, maruntita
1 pachet blat de tort
1/4 cana suc de portocale
1 cana frisca
1/2 cana fistic pentru ornat
frisca pentru ornat
Preparare:
Intr-o cana mica amesteca apa fierbinte cu praful espresso.
Sosul de ciocolata: intr-o cratita mica, amesteca 3/4 cana frisca cu mierea, pana incepe sa fiarba; se ia de pe foc, se adauga espresso, ciocolata, se lasa sa stea 4 minute, apoi se amesteca pana cand totul devine o crema fina.
Se asambleaza tortul: pa o tava se aseaza un blat, o parte de crema, cel de-al doilea blat, inca o parte de crema si apoi ultimul blat. se orneaza cu frisca si fistic.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!