2 linguri apa fierbinte
1 lingura praf espresso
3/4 cana frisca
1 lingura miere
250 g ciocolata neagra, maruntita
1 pachet blat de tort
1/4 cana suc de portocale
1 cana frisca
1/2 cana fistic pentru ornat
frisca pentru ornat
Preparare:
Intr-o cana mica amesteca apa fierbinte cu praful espresso.
Sosul de ciocolata: intr-o cratita mica, amesteca 3/4 cana frisca cu mierea, pana incepe sa fiarba; se ia de pe foc, se adauga espresso, ciocolata, se lasa sa stea 4 minute, apoi se amesteca pana cand totul devine o crema fina.
Se asambleaza tortul: pa o tava se aseaza un blat, o parte de crema, cel de-al doilea blat, inca o parte de crema si apoi ultimul blat. se orneaza cu frisca si fistic.
Bucatareala placuta!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 2 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!