- 5-6 mere mari;
- 2 lingurite scortisoara;
- nuca macinata;
- 6 lingurite de miere.
Mod de preparare:
Mai intai scobim miezul merelor pentru a indeparta cotorul si samburii. Intr-o tava se intinde o hartie de copt, peste care se pun merele.
Separat, se amesteca mierea cu scortisoara si nuca si apoi se umple interiorul fiecarui mar. Deasupra se presara putina scortisoara.
Tava se introduce in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa 20-25 de minute pana se rumenesc usor si se inmoaie.
Trebuie neaparat sa incercati acest desert delicios - mere coapte cu nuca, scortisoara si miere -, asta daca nu ati facut-o pana acum!
Un alt desert simplu si tare bun este negresa. Iata cum se prepara din doar doua ingrediente>>
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
De dor de sufletul lui Andersen - Nichita Stanescu
Texte cu o circulatie foarte restransa si texte inedite ale poetului Nichita Stanescu – un mic tezaur care a stat ascuns vreme de decenii Volumul contine si un corp de texte originale recoltate din arhiva personala a autorului de sotia sa Comoara a fost pastrata de autor intr-un dosar pe coperta caruia a scris De dor...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 3.99
din 5
- 39 voturi.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!