- 5-6 mere mari;
- 2 lingurite scortisoara;
- nuca macinata;
- 6 lingurite de miere.
Mod de preparare:
Mai intai scobim miezul merelor pentru a indeparta cotorul si samburii. Intr-o tava se intinde o hartie de copt, peste care se pun merele.
Separat, se amesteca mierea cu scortisoara si nuca si apoi se umple interiorul fiecarui mar. Deasupra se presara putina scortisoara.
Tava se introduce in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa 20-25 de minute pana se rumenesc usor si se inmoaie.
Trebuie neaparat sa incercati acest desert delicios - mere coapte cu nuca, scortisoara si miere -, asta daca nu ati facut-o pana acum!
Un alt desert simplu si tare bun este negresa. Iata cum se prepara din doar doua ingrediente>>
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h

Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
