Ingrediente (pentru 4 portii):
- 400 g de ficat de pui,
- 2 linguri cu ulei de masline extravirgin,
- 125 g de unt nesarat,
- 2 fire proaspete de rozmarin,
- 2 catei de usturoi, pisati,
- 2 legaturi de nasturel,
- 2 rosii mari, feliate,
- 2 lingurite cu seminte de anason,
- 4 linguri cu ulei de nuci.
Mod de preparare:
Se spala ficateii si se calesc in ulei de masline, unt, rozmarin si usturoi pana cand se fac, ramanand insa moi – 5-6 minute.
Se face cate un cuib din nasturel in mijlocul a 4 farfurii.
Se pun felii de rosii in jurul nasturelului.
Se adauga ficatul de pui in mijloc.
Se presara aranjamentul cu seminte de susan si se stropeste cu putin ulei de nuci.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
In slujba coroanei
Volumul memorialistic & 39;In slujba coroanei& 39; ne invita sa cunoastem perspectiva personala a autorului dl Dan Ion Lazar membru al echipei ce a insotit Familia Regala la revenirea in tara ca martor si participant direct la evenimentele petrecute atunci dar si mai tarziu la activitatile Casei Regale Romane Aflam intai despre...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Cat de utila va este aceasta informatie? Noteaza folosind stelele
Rating:
Nota: 5
din 5
- 1 vot.
Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!