- 250 g margarina,
- 5 linguri cu cacao,
- 1 pachet praf de copt,
- coaja de lamaie,
- 1 cana cu lapte,
- 500 g zahar,
- 4 oua,
- 200 g faina,
- ciocolata,
- nuci,
- rom.
Se pun la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si 5 linguri cu cacao. Dupa ce termina de fiert, se iau din aceasta compozitie 15 linguri la care se adauga ciocolata, romul si nucile – acestea vor forma glazura.
Se pune restul compozitiei la racit, se adauga galbenusurile, faina, praful de copt stins si patru albusuri batute spuma. Se coace compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cand este gata, se toarna peste blat glazura preparata anterior.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic
Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
