- 250 g margarina,
- 5 linguri cu cacao,
- 1 pachet praf de copt,
- coaja de lamaie,
- 1 cana cu lapte,
- 500 g zahar,
- 4 oua,
- 200 g faina,
- ciocolata,
- nuci,
- rom.
Se pun la fiert margarina impreuna cu zaharul, laptele si 5 linguri cu cacao. Dupa ce termina de fiert, se iau din aceasta compozitie 15 linguri la care se adauga ciocolata, romul si nucile – acestea vor forma glazura.
Se pune restul compozitiei la racit, se adauga galbenusurile, faina, praful de copt stins si patru albusuri batute spuma. Se coace compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cand este gata, se toarna peste blat glazura preparata anterior.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Ghid privind aplicarea dreptului la educatie pentru copiii cu dizabilitati din Romania
De ce copiii cu dizabilitati sunt marginalizati sau chiar exclusi intr-o forma sau alta din sistemul national de educatie Nu e suficient ca acesti copii duc deja o lupta cumplita cu ei insisi De ce trebuie sa duca inca una cu autoritatile cu institutii indiferente care de fapt sunt obligate prin lege sa le faciliteze accesul la educatie ...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
