Ingrediente:
- 400 g ficat de pui, taiat in 4 felii subtiri,
- 8 linguri de ulei de masline,
- 100 g unt,
- 8 felii mici paine integrala prajita,
- Seminte de dovleac prajite,
- ulei de nuci,
- 8 rosii uscate,
- parmezan ras fin.
Mod de preparare:
- Prajeste ficatul de pui in ulei si unt, nu mai mult de 3-4 minute, intorcandu-l la jumatatea intervalului.
- Scoate ficatul pe un prosop de hartie si scurge excesul de ulei.
- Aranjeaza bucatile de ficat pe feliile de paine prajita, acopera-le cu felii de rosii uscate, presara seminte de dovleac, ulei de nuci si apoi parmezan.
Pofta buna!
Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Prin Bucuresti cu rucsacul in spate
Ca sa nu cada in derizoriu un autor contemporan de literatura de calatorie trebuie sa stie sa spuna povesti frumoase Si mai ales sa le spuna frumos Dan Manusaride a demonstrat ca poate face si una si alta in volumele pe care le-a publicat tot la editura Rentrop & Straton in anii din urma Calatorind prin aer pe apa...
Oferta Speciala
valabila 48h
valabila 48h
Newsletter GRATUIT SuntFericita
Aboneaza-te acum GRATUIT si primesti imediat Raportul Special "Retete de detoxifiere pe baza de fructe si legume"
