Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Credem ca avem o alimentatie corecta, dar gresim mai mult decat ne dam seama

Credem ca avem o alimentatie corecta, dar gresim mai mult decat ne dam seama
In lumea extrem de agitata in care traim, majoritatea oamenilor uita sa acorde atentia necesara alimentatiei si mananca dezordonat sau chiar sar peste mese. O alimentatie corecta presupune consumul de produse cat mai naturale si curate, preparate acasa si in cantitati moderate. Micul dejun este cea mai importanta si sanatoasa masa a zilei si nu trebuie sarita in mod curent.


Pentru fiecare ora care trece de la micul dejun, valoarea nutritionala a mancarii scade cu cate 1,7 la suta, iar cina este cu 15,9 la suta mai putin sanatoasa decat micul dejun.
Datele a 7,68 milioane de insemnari despre mancare, din peste 50 de tari, au condus la rezultatele unui studiu care arata cum ar trebui sa ne hranim, conform Daily Mail.
Servirea micului dejun este atat de importanta intrucat oricine ia aceasta masa are garantata o zi cu o dieta mai sanatoasa. Studiul precizeaza ca cei care servesc micul dejun sunt cu 12,3 la suta mai sanatosi decat oamenii care sar peste aceasta masa.
Nici salatele mari de la pranz in locul unui mic dejun nu sunt recomandate.
Peste jumatate dintre cei interviati, 57 la suta, au spus ca "mananca orice", dar cei 15,9 care au grija de dieta lor sunt mult mai sanatosi. Se pare ca vegetarienii si veganii (cei care acorda o deosebita atentie dietei si au grija sa consume o cantitate suficient de mare de legume, fructe, nuci si seminte, incat sa beneficieze de toti nutrientii) sunt cu 22,4 la suta mai sanatosi decat oamenii care se hranesc in alte moduri.
Cea mai buna solutie pentru a fi sigur ca ai o alimentatie sanatoasa este sa gatesti acasa.
Studiul a aratat ca oamenii mananca cel mai neglijent vinerea, in timp ce martea au cea mai sanatoasa cina a saptamanii.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Revolutia Menopauzei


Descopera alternativa naturala fara medicamente Poti duce din nou o viata normala Cercetatorii au descoperit ca ADN-ul personal determina modul in care corpul tau metabolizeaza estrogenul precum si cat de mult vei suferi la menopauza si cat de mult vei fi afectata de efectele sale de lunga durata Unul din cei mai recunoscuti doctori...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre micul dejun

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre masa

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre alimentatie sanatoasa

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In preajma sarbatorilor Pascale ne aflam in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi. Alegerea ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0