Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Rezultatele intarzie sa apara? Citeste asta!

de Sunt Fericita la 2020-08-07
Rezultatele intarzie sa apara? Citeste asta!
V-ati apucat de un sport sau de o activitate specifica si rezultatele intarzie sa apara? Cititi randurile de mai jos. Veti primi o perspectiva care va va ajuta sa vedeti lucrurile dintr-un alt punct de vedere.


V-ati apucat de sport, insa lucrurile par ca stagneaza in privinta pierderii in greutate? Ei bine, s-ar putea sa existe cateva lucruri pe care le faceti gresit sau despre care nu stiati anumite chestiute. Noi venim in sprijinul dumneavoastra cu cateva sfaturi care ar putea sa va fie de folos in lupta cu kilogramele in plus si cu eficienta exercitiilor fizice.

In primul rand, trebuie sa fiti foarte atenta la cum faceti exercitiile fizice. Executarea incorecta a acestora s-ar putea sa nu aiba niciun efect, intrucat e posibil sa nu antrenati zona asupra careia trebuie exercitata presiune. In cazul abdomenelor va trebui sa aveti in vedere faptul ca daca le efectuati cu gatul incordat, acestea isi vor arata efectul asupra soldurilor, nu asupra abdomenului. Pentru rezultate eficiente in zona abdomenului apelati mai degraba la pilates.

Un aspect foarte important este modul in care respirati! Invatati sa respirati corect in cadrul fiecarui exercitiu pentru a putea obtine cele mai bine rezultate. In cazul abdomenelor va trebuie sa incercati sa respirati din zona toracica sau sa inspirati in timpul contractiei si sa expirati in momentul in care lasati picioarele jos.

Un alt factor pe care trebuie sa-l luati in considerare este reprezentat de alimentatie. Mesele nepotrivite de peste zi pot sa anuleze toate exercitiile dumneavoastra, asa ca stabiliti-va un regim alimentar care sa complementeze eforturile dumneavoastra. Evitati consumul de foarte multe calorii si concetrati-va mai degraba pe un aport mare de legume, fructe si apa cu sucuri naturale!

Finalmente, foarte important este sa fiti axata si pe ceea ce presupune realizare in mod constat a exercitiilor. Daca faceti astazi o suta de abdomene pentru a le recupere pe cele de ieri, nu veti obtine multe rezultate. Musculatura are un fel de memorie a ei, cu care dumneavoastra va trebui sa lucrati!

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Hon-Do-Ryu Karate


Descopera acum esenta acestei arte martiale chiar de la Sensei Georg Nicolau - initiatorul sistemului in lucrarea omonima  Hon-Do-Ryu Karate Hon-Do-Ryu Karate urmeaza drumul vechilor maestri din Okinawa pune accent pe imbinarea celor 3 aspecte esentiale ale artelor martiale excluzand competitia sportiva ca scop in sine Gi –...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Sunt Fericita
Redactia Sunt Fericita reprezinta o echipa de 3 femei care cerceteaza zilnic cele mai relevante subiecte pentru cititoarele si cititorii nostri. Informatiile sunt apoi filtrate pentru a fi transpuse intr-o maniera cat mai prietenoasa cu putinta in articolele pe care le parcurgeti cu placere.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.83 din 5 - 3 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre rezultate

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre motivational

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre sport

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre miscare

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre nutritie

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0