Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 trucuri pentru a scapa de kilogramele in plus dupa sarbatorile de iarna

de Ana-Maria Tudor la 2015-01-06
5 trucuri pentru a scapa de kilogramele in plus dupa sarbatorile de iarna
Cine nu a mancat doua-trei sarmale in plus, cateva bucate traditionale de Craciun, o felie de tort sau bomboanele de ciocolata din bradul impodobit? Cine a reusit, probabil nu are de gand sa scape de cateva kilograme rapid, insa nu stie ce a pierdut!


Nu esti singura care a luat doua-trei kilograme in plus dupa zilele libere de sarbatori! Cu totii ne-am bucurat de concediu, de timpul petrecut cu familia si de preparatele delicioase si traditionale! Acum este insa momentul sa actionam si sa revenim la silueta de dinainte de vacanta de iarna! Iata cateva trucuri utile:

1. Fa miscare de cate ori poti!
Poate ca nu ai timp sa mergi la sala, nici macar sa faci execitii fizice acasa, dar chiar si tu poti sa renunti la lift si sa urci pe scari, sa mergi la magazin pe drumul cel lungi si nu sa preferi scurtaturi printre blocuri sau chiar sa cobori din autobuz cu o statie inainte, pentru a merge cinci minute pe jos.

2. Consuma cat mai multa apa!
Incearca sa ai tot timpul o sticla de apa in geanta cand mergi la cumparaturi sau sa ai cand plina de apa in permanenta pe birou! Bea cate o gura de cate ori iti amintesti! Vei observa ca apa iti reduce pofta de mancare si nu vei mai fi tentata sa rontai ceva tot timpul.

3. Mananca mai multe fructe si legume!
Nu te gandi ca intr-o dieta trebuie sa renunti la ciocolata, prajituri, cartofi prajiti si la alte alimente pe care le adori! Incearca sa mananci mai intai cateva fructe sau o salata de legume si astfel nu vei mai avea loc si pentru prajeli, fainoase sau dulciuri.

4. Nu te infometa!
Dupa ce doua saptamani te-ai ghiftuit cu alimente grele si bogate in calorii, o perioada de infometare te va face sa te simti rau, sa fii slabita si sa nu te poti concentra la ceea ce ai de facut. Mananca o salata sau cateva fructe ori de cate ori simti nevoia sa mananci ceva (fara sa exagerezi la cantitati)!

5. Condimenteaz preparatele dupa gustul tau!
Nu este obligatoriu sa renunti la condimente atunci cand te hotarasti sa urmezi o dieta! Adauga oregano, piper, boia dulce sau cimbru, iar mancarea va fi mai gustoasa. In plus, te vei satura mai repede decat daca ai manca o bucata de carne pe gratar fara niciun gust si lipsita de savoare.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
50 de exercitii yoga pentru relaxare Ghid practic pentru incepatori


Te-ai gandit vreodata ca yoga ar putea fi solutia pentru problemele tale Solutia pentru a fi sanatos Pentru a avea un corp armonios o minte linistita si un spirit mereu tanar Ei bine yoga chiar este solutia pe care o cauti si chiar iti poate oferi toate aceste lucruri Yoga iti pune la dispozitie modalitati practic nelimitate de a-ti...

Oferta Speciala
valabila 48h

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.7 din 5 - 5 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre dieta slabire

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre cure de slabire

Cele mai citite articole

Hipotiroidismul se produce atunci cand glanda tiroidiana isi incetineste functionarea si reduce ...
In cautarea unei diete sanatoase, multe persoane se concentreaza pe alimentele care nu sunt doar ...
In cautarea unei diete echilibrate si sanatoase, fulgii de ovaz sunt un aliat de nadejde pentru cei ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0