Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O noua tendinta in moda: bijuterii care pot imprima vocea ta sau a persoanei iubite

de Alina Ilie la 2016-05-31
O noua tendinta in moda: bijuterii care pot imprima vocea ta sau a persoanei iubite
Nu mai stii ce cadouri sa cumperi celor dragi? Bijuteriile Ostara Wave pot fi solutia inovatoare de care ai nevoie ca sa ii surprinzi. Conceptul unic pe care il au in spate este cel care le face speciale: pe pandantive poti grava amprenta vocala a cuiva drag sau chiar a ta. Este un alt fel de talisman, o metoda speciala de a spune cuiva „te iubesc”, „mi-e dor de tine” sau „multumesc”.


Ostara Wave este primul brand de bijuterii din Romania, pe care poti imprima vocea ta sau a cuiva drag.

Asa cum degetele au o amprenta unica, si vocile au un pattern, care, tradus vizual, ia forma unor unde.

Conceptul bijuteriilor Ostara Wave se bazeaza pe generarea acestor unde vizuale ale unei inregistrari audio si imprimarea lor pe bijuterii, creand astfel un accesoriu unic, cu puternica incarcatura emotionala pentru cei care le poarta.

In spatele povestii Ostara stau doua nume: Alina Popa, care, pe langa activitatea antreprenoriala in domeniul aparaturii medicale, a decis sa isi urmeze pasiunea pentru bijuterii, si Violeta Apostol, la baza designer de interior, care s-a alaturat imediat proiectului inceput in 2015.

Prima colectie, inspirata din simbolistica figurilor geometrice si denumita sugestiv Geometria Iubirii, include bratari si coliere, care iau forma de cerc, triunghi, patrat sau dreptunghi.

Tot ceea ce ne inconjoara, intregul univers are o vibratie specifica iar sentimentele si emotiile noastre emit unde de vibratii. Vibratiile devin sunet, iar sunetul ne conecteaza. Bijuteria Ostara inseamna sa creezi o piesa unica ce reprezinta legatura dintre tine si o persoana draga.



„Combinam metale pretioase sau nepretioase cu sunetul vocii persoanei iubite, iar prin asta, dam bijuteriilor create de noi puterea de a deveni un talisman care ne tine conectati intr-o energie comuna.” spune Alina Popa, co-fondatoarea Ostara Wave.


Bijuteriile pot fi comandate de pe site-ul Ostara, www.ostara.ro, cu ajutorul unei aplicatii in care, dupa ce ai ales modelul si materialul preferat, inregistrezi mesajul pe care vrei sa il imprimi sau incarci un fragment audio. Mai departe, aplicatia traduce sunetul inregistrat in unde, iar rezultatul vizual este imprimat pe pandantivul bijuteriei.

Accesoriile sunt realizate din metale pretioase (aur, argint si platina) sau din metale nepretioase (inox, aluminiu si alama aurita), la care poate fi atasat un lantisor din acelasi material sau un snur discret din matase. Preturile incep de la 50 de lei pentru bijuteriile din metale nepretioase si ajung pana la 2.000 de lei pentru cele realizate din materiale pretioase.

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Jurnal de tatic


Cresterea copilului de la o zi la un an Posibil Mai curand cresterea parintilor de la o zi la un an JURNAL DE TATIC - un adevarat manual pentru tatici Dar dedicat mamicilor Gata Asteptarea a luat sfarsit Prima carte despre implicarea tatalui in cresterea copilului a venit din tipografie 0 teorie 100 practica zi de zi si mai ales ...

Oferta Speciala
valabila 48h

de Alina Ilie
Alina Ilie s-a alaturat echipei SuntFericita.manager.ro in anul 2013. In prezent, scrie pentru dumneavoastra despre sanatate si stare de bine, diete, frumusete, retete culinare. Are experienta si in domenii precum fiscalitate si contabilitate, idei de afaceri si agricultura.

Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 4.33 din 5 - 12 voturi.

Ti-a placut acest articol? Da Like sau trimite-l prin WhatsApp prietenilor tai!

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre moda

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre bijuterii

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre pandantive

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre talisman

Cele mai citite articole

Investitia in aur poate fi o modalitate de diversificare a portofoliului, dar si de obtinere a unei ...
Ce intelegem prin vindecare? Ne referim la vindecarea corpului fizic, vindecarea ...
In ultimele decenii, bauturile energizante au castigat popularitate in randul consumatorilor din ...
Slabeste rapid si scapa de toxine!
 
Sanatate in bucate - 10 retete pentru detoxifiere si stare de bine
 
Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!
 
Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0