Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie

Salata de fenicul cu maioneza

Salata de fenicul cu maioneza
Salata de fenicul cu maioneza

Salata de fenicul cu maioneza este foarte gustoasa si usor de preparat. Feniculul este o excelenta sursa de vitamine, minerale, fibre si carbohidrati. Bulbul de fenicul se foloseste in prepararea salatelor pentru ca este crocant, usor dulceag.


Feniculul trateaza si previne indigestiile, balonarile, constipatia si indigestia. Mai este util si in infectiile cailor respiratorii, in astm sau bronsita. Iata cum poti folosi radacina de fenicul!
Ingrediente pentru salata de fenicul cu maioneza:
- 3-4 bucati de fenicul;
- 2 linguri otet;
- 1 conopida;
- 1 telina;
- 1 ardei gras;

Exclusiv - beneficiati acum de Oferta Speciala de mai jos:
Culegere de teste rezolvate la limba romana clasa a VI-a


Copilul dvs are examen de Evaluare Nationala la sfarsitul clasei a VI-a Pregatiti-l de nota 10 Stimate parinte Aceasta etapa prefigureaza primul examen important din viata de elev a copilului dvs admiterea la liceu Constituie “piatra de temelie” ce sta la baza unei pregatiri serioase pe care ulterior se poate construi o...

Oferta Speciala
valabila 48h

- 3-4 ridichi
- 2 oua fierte;
- 1 cana de maioneza;
- sare,
- piper,
- patrunjel verde
Cum se prepara salata de fenicul cu maioneza:
Se pregatesc legumele in felul urmator: feniculul se spala, se taie felii subtiri si se pune la macerat pentru o ora, in otet cu apa. Conopida se da in 2-3 clocote in apa cu sare, apoi se strecoara si se desface in buchetele mici; telina se curata, se spala, si se rade pe razatoarea mare; ardeiul se curata si se taie fideluta.
Separt se fierb ouale tari; legumele se amesteca cu maioneza (dupa dorinta, aceasta poate fi inlocuita cu sos alb sau vinegreta), se adauga sare si piper, se aseaza in salatiera si se orneaza cu sferturi de ou, ridichi si frunze de patrunjel.
Pofta buna!

Sursa foto: www.sxc.hu


Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele



Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre fenicul

Articole similare

Ultimele articole


Mai multe articole despre salata de fenicul

Spune-ne opinia ta despre "Salata de fenicul cu maioneza"

Pentru a putea comenta trebuie sa fiti de acord cu Termeni si conditiile site-ului.


7 - 2 =

Cele mai citite articole

Nu exista parintele perfect, la fel cum nu exista copilul care nu face greseli.
Te confrunti des cu balonarea? Atunci trebuie sa fii atenta la alimentatie!
Uleiul de avocado aduce numeroase beneficii pentru sanatate, cum ar fi: protejarea inimii, ...

Comentarii articole

Spune-ti parerea
Personala si nu conteaza.....
Din punctul meu de vedere e modelul ideal de femeie pe care nu o vrei pt o relatie .... E vorba ...
Cat de frumos! Stilul shabby chic imi place foarte mult si chiar mi-ai dat cateva idei pentru ca si ...
Bucura-te zilnic de Frumusetea Ta

17 tratamente de infrumusetare ieftine si eficiente

Citeste zilnic GRATUIT totul
despre sanatate, frumusete, stil!

Adauga mai jos adresa de e-mail pentru a primit Ebook-ul gratuit
Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016
0